Uusimmat

Testaa Men of War -sotapeliä demon muodossa!

18.02.2009 12:00 Miikka Lehtonen

Men of War -sotapeliä on hehkutettu jo jonkin verran eDomessa, mutta nyt hehkutetaan lisää. Odotettu strategiapeli lähestyy jo julkaisuaan, mutta millaisessa kunnossa? Jos betan ovet eivät auenneet, itärintaman tunnelmia voi maistella demon muodossa vaikka saman tien.

Men of War -odotukset juontavat juurensa pelisarjan aiempiin osiin, sillä sekä Soldiers: Heroes of World War II että Faces of War olivat äärimmäisen viihdyttäviä sotapelejä. Suhteellisen pienen skaalan strategiapelit hurmasivat yksityiskohdillaan ja realismillaan, sekä käsittääkseni ainutlaatuisella mahdollisuudellaan ohjata yksittäisiä sotilaita kuin toimintapelissä konsanaan. Nyt tarjolla olisi lisää samaa, mutta pelimaailman perinteiseen tyyliin suuremmin, kauniimmin ja räjähtävämmin.

Venäläisen 1C Gamesin kehittämä Men of War -demo antaa pelaajan testata venäläiskampanjan ensimmäistä tehtävää, jossa pieni puna-armeijan yksikkö ottaa yhteen saksalaisen sotilasmahdin kanssa. Tiedotteen mukaan demo opettaa kontrollit ja sitten päästää pelaajan osallistumaan tiukkaan taisteluun venäläistankin ja saksalaisen saattueen kanssa.

Samaan syssyyn 1C Games vahvisti myös pelin häilyvän julkaisupäivän. 505 Games julkaisee Men of Warin Euroopassa 27.2. muiden firmojen huolehtiessa jenkkijulkaisusta omalla aikataulullaan.

Linkki: Men of War

Lisää aiheesta

From Russia with love: Men of War ja muuta helmikuussa

Achtung! Pino tuoreita kuvia odotetusta Men of War -sotastrategiasta!

Odotettu Men of War on miltei täällä: moninpelibeta alkoi

Lue myös

NES-friikit sekosivat: kymppitonni paskapelistä

Microsoft: punavalot ovat taaksejäänyttä elämää