Uusimmat

The Division 2 rikkoo ennätyksiä – Pelin beta-testaukseen on ollut tunkua enemmän kuin koskaan

19.07.2018 21:22 Muropaketin toimitus

Ubisoft on tarkkaillut The Division -pelin jatko-osaan kohdistuvaa suurta mielenkiintoa tutkailemalla sen beta-testaamiseen osallistuvien määrää.

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on puhunut pelitaloon sijoittaneille yrityksen ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksesta. Ohessa Guillemot on kertonut, kuinka kesäkuussa E3-messuilla esitelty The Division 2 on otettu vastaan.

Peliä tunnutaan odotettavan innolla, sillä sen beta-testaukseen on lähdetty ennätysmäisellä rytinällä. Kaikkein nopeimmin Ubisoftin peliin tartuttiin vuonna 2015, kun ensimmäinen Division julkaistiin. Nyt on syntynyt uusi ennätys, kun jatko-osan kimppuun käytiin jopa neljä kertaa hanakammin.

Division 2:n beta-testaaminen on ilmaista, eikä se vaadi kuin nopean rekisteröinnin. Ei ole ihmeellistä, että Divisionin jatko-osaa halutaan päästä kokeilemaan, sillä se oli eräs kaikkein eniten huomiota saanut Ubisoftin peli E3-messuilla.

Ubisoft on luvannut tarjoavansa The Division 2:een ilmaista sisältöä jopa täyden vuoden verran siitä, kun peli julkaistaan.

The Division 2 ilmestyy 15. maaliskuuta 2019 PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.