Uusimmat

The Divisionin PC-versio kärsii ongelmista, joita ei ehkä voi korjata

28.04.2016 10:00 Juho Anttila

Ubisoftin The Division on oikein pätevä yritys tunkeutua samoille pelillisille metsästysmaille Destinyn kanssa. Pelistä tuli myös kertaheitolla melkoinen hitti, mutta valitettavasti elämä ei ole ongelmatonta The Divisionin maailmassa. Peli kärsii ohjelmointimokista, jotka mahdollistavat ikävän huijaamisen.

Peliveteraani Glenn Fiedler on analysoinut The Divisionissa kovin yleisiä huijaustemppuja ja miehen tuomio on lohduton. Näyttää siltä, että pelin kehittäjät ovat tyhmäilleet suunnitteluvaiheessa pahemman kerran, mikä on jättänyt erityisesti The Divisionin PC-versioon ammottavia aukkoja. Mikä pahinta, näitä aukkoja ei välttämättä ole mahdollista korjata kirjoittamatta The Divisionin koko nettikoodia uusiksi.

Fiedlerin analyysin mukaan näyttää siltä, että The Divisionin verkkomalli luottaa pelaajien rehellisyyteen. Sen sijaan, että kaikki peli-informaatio tarkistettaisiin palvelimella, säilytetään iso osa tiedoista pelaajien omilla koneilla. Tämä avaa luonnollisesti mahdollisuuden muokata tietoja paikallisesti ja saavuttaa täten epäreilua etua. Jos Fiedlerin analyysi osuu kohdilleen, on Ubisoftilla käsissään paha ongelma. Verkkokoodin korjaaminen ei nimittäin onnistu sormia napsauttamalla vaan vaatii pahimmillaan koko koodin täydellisen uudelleenkirjoittamisen.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: tomclancy-thedivision.ubi.com

Lisää aiheesta

The Division -ohjaaja vaihtoi kaljupään kyytiin

The Division kiinnostaa: yli kuusi miljoonaa testaajaa kokeili peliä

New York on The Divisionin pääosassa, toiminta tulee siellä kainalossa – lue arvostelu

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat