Uusimmat

Tietoa SoulCablibur V:n moninpelistä

17.01.2012 18:00 Jukka O. Kauppinen

Namco Bandai on julkaissut aimo annoksen kuvamateriaalia tulevasta SoulCalibur V -mätkintäpelistään, sekä sen ohessa myös satsin tietoutta teoksen moninpelipuolesta.

3. helmikuuta 2012 ilmestyvässä pelissä on kaikennäköistä moninpelijuttua, kuten…

Player Match – pelaajat voivat hostata omia matsejaan enimmillään kuudelle pelaajalle, määritellen monipuolisesti matsien parametrit. Muut voivat katsoa otteluja ulkopuolelta. Lisäksi tarjolla on perinteinen ranked match -haastetila, leaderboardit ja replay-videoiden latausmahdollisuus.

Global Colosseo – pelaajat voivat viihtyä ja chattailla keskenään pelin erityisessä seurusteluhuoneessa tai perustaa sinne omia nurkkauksiaan kavereiden kanssa jutteluun. Loungesta voi myös kutsua valittua porukkaa mukaan omiin otteluihin.

Guard impact on aivan erityinen uusi puolustusliike, joka oikeissa olosuhteissa ja hetkellä aktivoituna tarjoaa mahdollisuuden vastahyökkäykseen.

Liikkuvat kentät – matseissa on myös uudenlaisia liikkuvia ja muuttuvia ympäristöjä, joita pelaajat voivat yrittää käyttää hyväkseen hakiessaan etulyöntiasemaa muita vastaan.

Eeppistä mättöä ja hinkkifysiikoita tarjotaan PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Lisätietoja: http://soulcalibur.com/

Lisää aiheesta

Hinkit hyllyvät SoulCalibur V:ssä

Soul Calibur IV (PS3, 360)

Lue myös

Duke mun Minecraftissä

Hitman: Absolution -haastattelussa IO Interactive

Pelinrakentajat kertoo suomalaisen pelialan synnystä

Suomen myydyimmät pelit viikoilla 1-2/2012: BF3 nujersi lopulta MW3:n