Uusimmat

Toimintapeli Evil West ilmestyi – tarjolla vanhan liiton vampyyri-räiskintää villissä lännessä

23.11.2022 14:47 Muropaketin toimitus

Evil West saapui eilen useille alustoille, ja se on saanut kiitosta sekä kriitikoilta että pelaajilta.

Shadow Warrior -peleistä tunnetun Flying Wild Hog -pelistudion uusi toimintapeli Evil West on julkaistu. Evil West heittää pelaajan villin lännen maisemiin taistelemaan epäkuolleita vastaan monipuolisella asearsenaalilla, ja tarjolla on tarinallinen kampanja, jonka voi läpäistä myös yhteistyössä kaverin kanssa.

Kriitikoilta Evil West on saanut kiitosta, mutta myös moitteita teknisistä ongelmista sekä pelisuunnittelusta. Pelin keskiarvo on Metacriticissä tällä hetkellä 73-74 alustasta riippuen, mutta mitään täystyrmäystä se ei ole saanut.

”Evil West on yksi yllättävimpiä ja nautinnollisimpia toimintapelejä tänä vuonna”, kehuu esimerkiksi God is a Geek.

”Evil West on virkistävä tuulahdus menneisyydestä, joka onnistuu tärkeimmissä osissa vanhan liiton vampyyrinmetsästystä. Taistelu on sulavaa ja asevaihtoehdot ovat hervottoman viihdyttäviä, mutta vähäinen vaihtelu vihollisissa ja samankaltaiset pelikentät voivat tuntua pian pitkäveteisiltä”, kirjoittaa IGN:n kriitikko.

Steamissa pelaajien arvioista tähän mennessä 81 prosenttia on myönteisiä, joten peli näyttää kelpaavan ainakin pelaajien enemmistölle. Metacriticissä ei pelaaja-arvioita ole vielä kirjoitushetkellä julkaistu.

Evil West on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Alta näet pelin julkaisutrailerin.