Uusimmat

Toisia mielipiteitä: Killzone 2, Lord of the Rings: Conquest

26.02.2009 14:26 Jukka O. Kauppinen

Aiemmin julkaistuihin arvosteluihin Killzone 2- ja Lord of the Rings: Conquest -peleistä on lisätty toiset mielipiteet. Mitä Simon Elo sanoo Conquestista? Entä Tero Lehtiniemi Killzone 2:sta? Klikkaa ja lue.

Toiset mielipiteet löytyvät arvostelujen jälkeen, infoboksin alapuolelta.

Arvostelu: Lord of the Rings: Conquest (PC, PS3, 360)

Peter Jacksonin elokuvatrilogian nostattama Lord of the Rings -pelibuumi on pikku hiljaa osoittamassa laantumisen merkkejä, suurimman huomion keskittyessä Lord of the Rings Online -verkkoroolipeliin. Nyt tarjolla on kuitenkin vaihtoehto. Pandemicin Lord of the Rings: Conquest ei ole roolipelaamista eikä reaaliaikastrategiaa, vaan Star Wars: Battlefrontin hengessä tehty toimintapeli.

Lainaus Simonilta: Keskinkertainen ulkoasu, kankea pelattavuus ja kadoksissa oleva tunnelma vievät pohjan pelinautinnolta.

Arvostelu: Killzone 2 (PS3)

Jokainen vähänkään enemmän vedonlyöntiä harrastanut tietää varmasti sen surkean fiiliksen, kun tajuaa lyöneensä vetoa väärän joukkueen puolesta. Näin kävi myös Sonylle, joka panosti koko loppuvuoden hypejunansa Resistance 2:n taakse.

Jos Sonylla olisi seurattu, mitä sen kehitystiimit olivat tekemässä, Killzone 2:sta olisi varmasti nähty ja kuultu paljon enemmän. Onneksi pelin kehitystiimi ei loukkaantunut kylmästä kohtelustaan, vaan teki pelin, joka on itse parasta mainostaan. Näe Killzone 2 ja usko.

Lainaus Terolta: Kontrollimekaniikka on pullollaan pienen pieniä epäloogisuuksia, erityisesti suojautuminen ja sprinttailu on toteutettu kömpelösti. Ainoa selkeästi positiivinen pointti kontrolleissa on kranaattien käyttö.