Uusimmat

Voi ei! Toissavuoden kamalin peli saa lisärin!

19.04.2016 17:16 Jukka O. Kauppinen

Miksi? Voi miksi?! Rambo The Video Game valittiin vuonna 2014 vuoden paskimmaksi peliksi. Ihan syystäkin. Se oli yksinkertaisesti sitä itseään. Ja nyt sitä saa lisää!

Rambon tie vie näet takaisin Vietnamiin ilmaisen Rambo The Video Game: Baker Team -lisärin myötä.

Miksi, kysyn? Miksi?

Halusi tai ei, Rambon DLC tuo faneille kolme uutta jännittävää tehtävää, joissa soditaan Viet Congin selustassa Vietnamin sodan viidakoissa. Rambon maxlevelitkin kasvavat, joten hei, nyt vain keräämään lisää skillejä, jotta voit luoda äärimmäisen Rambon! Ja kerätä lisää aseita ja perkkejä ja trophyjä.

Ja jos Green Beret -vaikeustaso ei riittänyt haasteeksi, niin ei se mitään, nyt voit John Ramboilla itsesi äärimmäisen haasteen pariin.

Rambo The Video Game

Ja jotenkin, jotenkin jollain kummallisen perverssillä tavalla Rambon asentaminen uudelleen koneelle tuntuu nyt sellaiselta… Epämääräisen hyvältä idealta. Sillä kaikessa huonoudessaan Rambo oli Kokemus ja Elämys. Ei tietenkään hyvä sellainen. Mutta mieliinpainuva.

Sillä herranjestas, miten kukaan osasi vuonna 2014 tehdä hyvistä elokuvista niin aneemisen kamalan räideräiskinnän ja vieläpä jatkaa vitsiä kahta vuotta myöhemmin?

Luultavasti joku, jonka huumorintaju on niin musta, ettei sieltä pääse edes valo pakoon.

Lisätietoja: http://www.rambothevideogame.com/

Lisätietoja: Rambo (Steam)

Rambo The Video Game

Lisää aiheesta

Rambo: The Video Game on kuin tuulahdus ajalta, jolloin CD:t videopeliformaattina olivat uusi juttu. Tällöin pelinkehittäjät pyrkivät tekemään pelattavia elokuvia — melkein 100% huonoin tuloksin. Valitettavasti Rambo ei vain ole huono Rambo-peli, se on objektiivisesti huono peli. Löyhästi elokuviin perustuva raideräiskintä ottaa joitain kohtauksia ja lisää väliin point and click -tyylistä räiskintää.

Vuoden peli 2014: yllättävin peli, suurin kasa paskaa ja epäonnistunein julkaisu

Ymmärrän kyllä sen, että kieli poskessa ryvetään paskaleffojen tunnelmissa ja naureskellaan niille. Ymmärrän myös, että joku lukijoista nyt hieroo käsiään yhteen odotellessaan Rambolta samanlaista iloa. Uskokaa, ihmiset kiltit, minua, kun sanon ja vakuutan, että näin ei todellakaan ole. Rambo on täyttä paskaa.

Rambo: The Video Game (PC, PS3, Xbox 360)

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat