Uusimmat

Trials Evolution tulee vihdoin myös PC:lle!

06.09.2012 11:30 Miikka Lehtonen

Aina kun Trials Evolution tai Trials HD tulevat puheeksi missä tahansa asiayhteydessä, tapahtuu kaksi asiaa: tietty ryhmä pelaajia — ne, jotka ovat pelanneet niitä — kehuvat ne maasta taivaisiin. Ja sitten toinen puolisko harmittelee, kun niitä ei ole saatavilla heidän koneelleen. PC-miehet voivat kohta liittyä ensimmäiseen ryhmään!

Ubisoft on ilmoittanut, että Domeltakin päivänselvän suosituspeukun pokannut Trials Evolution tulee saamaan 400 Microsoft-pisteen hintaisen DLC-lisukkeen, joka sisältää 36 uutta rataa, uusia minipelejä, uuden prätkän ja vinon pinon uusia palasia rataeditoriin. Hetkinen, rataeditori? Joku takarivistä huutelee, että miksi maksaisimme lisäkentistä, kun voimme niitä netistä ilmaiseksikin ladata. Niin voimme. Mutta oletteko ladanneet? Suuri osa pelaajien tekemistä kentistä on joko aivan jäätävää roskaa, epäpelattavan bugisia tai molempia. 36 RedLynx-kenttää kolahtaa siis kympillä ainakin meikäläisen pelisuoneen.

Mutta! Niin hienoa kuin tämä onkin, se jää nyt uutisen sivuosaan, sillä samaan syssyyn Ubisoft tiedotti julkaisevansa PC:lle Trials Evolution Gold Editionin, joka sisältää Trials Evolutionin kaikkine herkkuineen ja pelitiloineen, sekä myös aikanaan 360-pelaajia viehättäneen Trials HD:n. Niinpä pelisarjalla on edessään riemukas kotiinpaluu alustalle, josta se ponnisti menestykseen vuosituhannen alkupuolella.

DLC ilmestyy jo kohtapuoliin, PC-versio taas syksyn aikana tai mahdollisesti ensi vuonna, riippuen kuunteleeko traileria vai Ubisoftin PR-osastoa. Ja traileri pyörimään!

 

Lähde: Eurogamer

Lue myös

The Walking Dead Episode 3: Long Road Ahead (Mac, PC, PS3, Xbox 360)

Guild Wars 2 -matkapäiväkirja – osa 3: Kehitys kehittyy

Rovio esittelee pahat possut – viimein omaperäinen peli?

Joensuussa väiteltiin hyperkontekstuaalisista peleistä

Muropaketin uusimmat