Uusimmat

Tulevia, ennakkoja ja tapahtumia – ja kuvallista materiaalia

03.03.2011 16:47 Jukka O. Kauppinen

Kuten saitin Artikkelit-osiosta näkee, käy jutturintamalla melkoinen vilinä. Myös arvostelupuolella on päästy helmikuun varsin rauhallisesta vaiheesta siihen, että pelejä on taas testiputkessa melkeinpä enemmän kuin tarpeeksi. Julkaisulistan kanssa joutuu painimaan, sillä välillä erityisen kuumat ja isot aiheet puskevat jonon ohi – ja saattavat lykätä jotain odotettuakin mutta myöhemmän julkaisupäivän johdosta vähemmän kiireistä juttua.

Pelillisesti nämä viikot ovat olleet kiintoisia, sillä kuten mainittua, Deus Ex Human Revolutionin ennakkojutut purkautuu hiljalleen saitille ja Nintendo 3DS-ennakotkin on tältä erää saatu valmiiksi. Huh huh, pelitestien kanssa menikin huomattavan pitkään, sillä jutun kirjoittamiseen loppuun saakka ei ollut löytyä kalenterista aikaa sitten millään. Olipa vähällä käydä niin, ettei juttu olisi ilmestynyt vieläkään, sillä jos tälle päivälle olisi sattunut ulkopaikkakunnalle vievä juttukeikka, niin artikkeli olisi edelleen editointivaiheessa työpöydällä. Ja meikä kuvaisi aivan toisaalla hiihtokilpailuja.

Tällä hetkellä työn alla olevista peliarvosteluista maittakoon muun muassa morppi Rift, PS3:n ajopeli Motorstorm Apocalypse, Fable 3:n lisäri Traitor’s Keep, toimintaseikkailu Beyond Good & Evil HD, Test Drive Unlimited 2, outoiluälypeli de Blob 2 ja totta kai kaikkein tärkeimpänä älypeli Dr. Kawashima’s Body and Brain Exercise. Artikkelipuolella tulossa on laitetestejä, haastatteluja ja ennakkojuttuja. Tämän viikon loppuun tavoite olisi laittaa loput Deus Ex -haastikset linjalle.

Mukavina pikku-uutisina mainittakoon myös, että olemme lisäämässä pelitiimiimme uusia ihmisiä. Heistä esittelyt tulossa lähiaikoina.

Loppukevennyksenä kuvia tiistaina järjestetystä Nintendo 3DS -konsolin esittelytapahtumasta Helsingissä. Pikkuisen oli kaoottista ja aivan liian täyteenahdettua meininkiä. Iskujoukkomme siirtyi takaisin kuumalle moottoritielle muutaman tunnin tungoksessa luovimisen jälkeen, kun totesimme ettei täällä enää oikein pysty tsekkaamaan yhtään mitään.

Kuvissa allekirjoittanut, Tero Lehtiniemi, Heikki Takala, Teemu Hiilinen ja Manu Pärssinen.