Uusimmat

Tulkoon pakkaset, meillä ei palella

16.12.2010 12:56 Jukka O. Kauppinen

Parina viime talvena täällä toimistolla on saanut muutamankin kerran jumpata ja kärsiä, kun talven kovimmat pakkaset ovat tuntuneet sisälläkin. Jopa niin, että töistä on ollut pakko lähteä kesken päivän kotiin jatkamaan naputtelua, kun sormet ovat kohmettuneet. Mutta ei tänä talvena! Toimiston uudelleenjärjestelyn ansiosta näet pääsin käsiksi aiemmin pöytien ja muun roinan takana piilotelleeseen patteriin, joka todettiin rikkinäiseksi. Ei ihme ettei tarennut, jos tärkeimmät lämmönlähteet olivat viereisistä huoneista ja rappukäytävästä valunut lämpö, PC:n hohkamisen ohessa.

Mutta nyt lämpöä riittää ja kun valmistauduin näppäränä äijänä talveen tiivistämällä ikkunat jo syksyllä, niin mikäs tässä! Ehkä tänä talvena ei tarvita edes noita puuvillakäsineitä kirjoitusapuvälineinä :)

Joulun ja uudenvuoden lähestymisestä on selvitty tänä vuonna tavallista pienemmällä stressillä. Tämä kausihan on perinteisesti vuoden kiireisintä aikaa, mutta jotenkin työtaakasta on selvitty tavallista pienemmillä henkisillä vaurioilla. Kiirettä on pitänyt niin Domen tekemisen kuin muidenkin töiden parissa, mutta ainakaan vielä urakka ei ole ajanut miehiä kuilun partaalle.

Ehkä osasyy on se, että työkiireet ovat jääneet osittain kaikennäköisten kummallisten ongelmien varjoon. Talviflunssa on kaatanut vuoron perään Domen miehistöä ja samaan aikaan allekirjoittaneelta katkesi toimistolta nettiyhteys muutamaksi päiväksi. Töiden tekeminen kotikoneella kuumehorkassa ei ollut ihan optimaalista, mutta minkäs teet, internet vaatii sisältöä eikä pienyrittäjä voi pitää sairaslomia. Tämän suorastaan herkullisen sairastelun jälkeen netti katosi sitten vaihteeksi kotoa muutamaksi päiväksi, mutta siihen mennessä nettiin onneksi pääsi jo toimistoltakin. Harmillisesti sairastelut ja suoranainen failputki ehtivät sotkea suunnitelmia muun muassa Domen jouluisten artikkelien suhteen.

Niinpä ennen joulua jäljellä onkin vielä kaikennäköistä tekemistä. Joululahjalistojen kokoamista ja julkaisua, vuoden peli -äänestysten työstämistä, kivojen pikku äänestysten ideointia sivustolle jouluksi ja vielä viimeisten arvostelukappaleiden lähettäminen, noin esimerkiksi. Sen jälkeen ainakin allekirjoittanut siirtyy joululomalaitumille ja sukuloi kotikonnuilla.

Ihan erikseen puffattakoon täälläkin peliarvosteluskabaa: Voita Gran Turismo 5:n ainutlaatuinen erikoisversio – kirjoita peliarvostelu! Tällaista kilpailua emme ole aiemmin järjestäneetkään, ja odotan mielenkiinnolla mitä siitä seuraa. Osallistuuko kukaan? Löytyisikö lukijoista jopa yllättäjiä, joiden kirjoituksia voisimme nähdä sivustolla myöhemminkin?

Ja viimeisenä terveisenä: Pelaaja-lehden 100. numero ilmestyy tammikuussa! Muistan hyvin, kun monta vuotta sitten keskustelu uudesta lehdestä alkoi kiertää pienessä piirissä. Vaikeuksien kautta voittoon, voineeko tätäkään matkaa tämän kliseisemmin kuvata….

Muropaketin uusimmat