Uusimmat

Tykkäätkö rakennella kaupunkeja? Space Colony vie simcityilijät avaruuteen

13.03.2015 22:00 Jukka O. Kauppinen

Alkujaan jo vuonna 2003 julkaistu Space Colony –kaupungin/siirtokunnanrakentelupeli saa kevään mittaan lopullisen, definitiivisen painoksensa. Stronghold- ja Space Colony –pelien parissa ahertaneet kehittäjät luovat rakkaasta pelistään vihoviimeisen, täyteläisen täydellisen painoksen Steamissa julkaistavaksi.

Uusi versio sisältää sekä vanhojen pelien sisällöt että ihan uutta yksinpelipelattavaa, sekä Steam Workshop –tuen, jonka kautta pelaajat voivat jakaa luomiaan karttoja, tehtäviä ja kampanjoita muille.

Lisätietoja: Space Colony: Steam Edition

 

Space Colony (pc) 

Pelin tarina- ja tehtävävetoisessa kampanjassa seurataan Venuksen ja muiden Blackwater Industriesin työntekijöiden edesottamuksia erilaisilla planeetoilla. Kokonaisuus jakaantuu kymmeniin lyhyisiin kenttiin, joissa pelaajalle annetaan muutama tavoite täytettäväksi. Ne vaihtelevat sänkyjen pystyttämisestä ja paikkojen siivoamisesta tiettyjen tuotteiden keräämiseen ja vihamielisten avaruusolentojen tuhoamiseen. Kun päämäärät on saavutettu, pelaajan suoritus arvioidaan ja hänet lähetetään seuraavaan kenttään pienten bonusten kera.