Uusimmat

Ultimate Marvel vs. Capcom 3:n introvideo herättää sarjisfanin himot

15.11.2011 13:00 Miikka Lehtonen

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 ilmestyy aivan näinä päivinä, mutta hypejuna seisoo yllättävän tyhjänä asemallaan. Siihen ei ole syytä, sillä tappelupeleihin arkisemminkin suhtautuvat pelin testaajat ovat innostuneet siitä kovasti. Jos ei muuten sytytä, niin katso ainakin pelin introvideo ja selvitä, värähtääkö jossain jotain.

Capcomin Ultimate Marvel vs. Capcom 3 on todella hauska tappelupeli, kuten toki oli sen vähemmän äärimmäinen edeltäjäkin. Näyttävyyttä, laajaa hahmovalikoimaa ja jopa aloittelijan käteen sopivaa pelattavuutta yhdistelevä tekele on hurmannut niin peliin enemmän perehtyneitä kuin noviisejakin. Viime viikolla Domen toimituskin pääsi ottamaan hieman erää pelin kanssa ja roimista tappioistamme huolimatta hauskaa oli.

Mutta erityisen hatunnoston arvoinen suoritus on pelin introvideo, joka yhdistelee erinomaisesti sarjakuvamaista tyyliä ja CGI:tä todella erikoiseksi ja persoonalliseksi paketiksi. Etkö usko? No, katso video, kuten sanonta kuuluu!

 

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 ilmestyy perjantaina ja arvostelukappale on jo matkalla kohti Domen tappeluekspertin luolaa. Arvostelua siis tulossa.

Lue myös

Battlefield-huijareille koitti bännipäivä

Child of Eden (PS3)

Recon3D on PC:lle, PS3:lle ja Xboxille sopiva ääniratkaisu

Skyrimin nakumodia ei tarvinnut kauaa odotella

Muropaketin uusimmat