Uusimmat

Uncharted 3, Skyrim, Old Republic – reissusyksy jatkuu

11.10.2011 17:40 Jukka O. Kauppinen

Kuten jo aiemmin mainitsimme, tämä syksy on ollut harvinaisen kiivasta reissuamista nyt jo muutaman viikon ajan. Takana on useita juttumatkoja ja tapahtumia, mutta armoa ei vielä ole luvassa toimitus- ja avustajakunnalle.

JOK on matkannut sekä Turkin Istanbulissa että Jordanian Wadi Rumissa tutustumassa Assassin’s Creed Revelations- ja Uncharted 3 -peleihin niiden todellisilla tapahtumapaikoilla. Sinnä aikaa mm. Simon Elo on käynyt perehtymässä Need for Speed The Run -ajopeliin ja Heikki Takala puolestaan istui Tukholmassa mättämässä ankarasti Battlefield 3 -räiskintää.

Tero Lehtiniemellä on hänelläkin tiukka viikko, sillä tällä viikolla miekkosella on koluttavanaan kokonaiset kolme eri pressitapahtumaa. Eilen Tero oli ottamassa mittaa Elder Scroll V: Skyrim -roolipeliin, tänään hän sukeltaa Nintendon tulevien 3DS-, DS- ja Wii-pelien maailmaan ja perjantaina vuorossa on Star Wars: The Old Republic -morpin koeponnistaminen. Jossain välissä kaverin pitäisi vielä kirjoittaa niistä juttujakin. Huh huh!

Eikä se juttujenkaan kirjoittaminen sinänsä, mutta niiden julkaiseminen. Artikkelirintamalla on jo hirmuinen tungos, kun kesän- ja syksyn pelitapahtumien ennakkojutut yrittää saada ulos ennen pelien ilmestymistä. Mutta ei saitille pysty juttuja ihan peräkanaakaan sylkemään, niin sanotusti premium-juttujen arvo kun kärsii tuolloin jo inflaatiosta. Kun tulossa on iso kasa kuumia ennakkojuttuja ja varastossa on entuudestaankin kasapäin sekä ajankohtaisia artikkeleita että muuten vain kivoja lukujuttuja, niin kyllä tässä saa toimituskin jo käyttää mietintämyssyään juttujen järjestyksen ja julkaisutahdin suhteen.

No, ainakin Te, hyvät lukijamme, saatte paljon luettavaa :)

Arvostelurintamallakin on vilinää, mutta siitä sitten joskus myöhemmin.

Ohessa muutamia valokuvia sekä tuoreilta että vanhemmilta juttukeikoilta. Jostain syystä kuvia on jäänyt käyttämättä tai arkistoimatta, unohtuen sitten kovalevyn hakemistojen uumeniin. Jos artikkelirintamalla olisi vähemmän kiirusta, niin näitä voisi tarjoilla ihan kunnon Kulissien takaa -juttuina, niin näkisitte millaisia erilaiset pressitapahtumat voivat parhaimmillaan olla. Niistä huonoista ei tietenkään ole enää kuvia, jos on ylipäätään otettukaan. Kuka niitä jaksaisi muistella…

Mutta… Olkaa hyvät:

Uncharted 3:n pelaamista Arabian aavikon yössä.

Paremman tulevaisuuden puolesta – Deus Ex Human Revolution

Näkymiä Digital Illusionsin studiolta.

Maestro Huttunen vakavana Battlefield 3 -keikalla.

Kesäkuisen Prahan yössä pelattiin muun muassa Red Orchestra 2:ta.

Ja Men of Waria.

Jopas löytyy vanhoja kuvia. Capcomin neidit ilahduttivat monia janoisia 2010 syyskuun pelimessuilla. Tänä vuonna Capcom esitteli oluthanojen sijaan tulevia pelejään.

Samassa tapahtumassa tykkäsin kovasti Epic Mickeystä.

Laitetaan perään vielä muutama kuva vuoden 2009 Forza Motorsport 3 -pressitapahtumasta. Sieltä oli ilmeisesti säästettyjen kuvien määrän perusteella tarkoitus tehdä Kulissien takaa -rappari, mutta niinhän sekin unohtui.

Bitin ja Pelitin miehet siinä ihmettelevät.. Jotain…