Uusimmat

Uncharted-haastattelun toinen osa julkaistu: elämää, roolisuorituksia ja motion capturea

08.10.2015 18:00 Jukka O. Kauppinen

Nolan North, Nathan Drake ja Uncharted. Haastattelun toisessa osassa käsitellään muun muassa suuria kysymyksiä Nathan Drake –roolin merkityksestä, Nolan Northin vanhoista roolisuorituksista ja motion capture –näyttelemisestä.

Lue koko juttu: Uncharted the Nathan Drake Collection – haastattelussa Nathan Drake –näyttelijä Nolan North (osat 1 ja 2)

 

Jos et jaksa enempiä klikkailla, niin tässä videohaastis suoraan:

 

Kaupanpäällisiksi myös motion capture -hassua:

 

 

Lisää aiheesta

Uncharted-pelit kuuluvat tämän päivän videopelien ja etenkin sankarillisten seikkailujen aatelistoon. Monesta hyvästä syystä. Taitavasti käsikirjoitetut ja kiinnostavat pelit ovat tuoneet pelaamiseen elokuvallista kerrontaa hyvällä tavalla, ja harva peli pursuaa samalla tavalla herkullista Indiana Jones -henkistä seikkailua. Ja kuten nykytyyliin kuuluu, Unchartedit nauttivat nyt oikein reippaasta annoksesta remasteroitua comebackia.

Lue koko artikkeli: Uncharted: The Nathan Drake Collection modernisoi upeat seikkailut PS4:lle

 

“PlayStation 4:llä on nyt paljon pelaajia, joilla ei ollut aiemmin PlayStation 3:sta”, perustelee Naughty Dog –studion Arne Meyer pelisarjan PS3-versioiden remasterointia.

“Kokoelma sitoo langat yhteen ja tarjoaa uusille pelaajille syvemmän ymmärryksenhahmoista ja heidän motivaatioistaan ennen kuin he siirtyvät Uncharted 4:n pariin.”

Lue koko artikkeli: Unchartedin ytimessä – The Nathan Drake Collection sitoo langat yhteen, haastattelussa Naughty Dog