Uusimmat

Uudet Call of Duty -zombiet eivät olekaan ilmaisia

04.11.2014 11:00 Juho Anttila

Hiljattain uutisoimme, että tulevassa Call of Duty: Advanced Warfare -räiskinnässä nähtäisiin eläviä kuolleita. Tuossa vaiheessa tieto oli jonkinlainen julkinen salaisuus, sillä eläviä kuolleita esittelevä traileri lipsahti tietoverkkoon ennen virallista julkistusta. Nyt Activision on ehtinyt varmistamaan, vähemmän yllättäen, että raatohippa on toden totta osa tulevaa Call of Duty -elämystä.

Lehdistötiedotetta tulkiten näyttää kuitenkin siltä, että valtaosa eläviä kuolleita käsittelevästä sisällöstä on maksullista. GameStop-verkkokaupan kautta levinnyt lehdistötiedote nimittäin kehuskelee tekijöiden tarjoilevan zombiemureketta osana pelin kohtuullisen suolaisesti hinnoiteltua kausikorttia. Toistaiseksi on vielä epäselvää, voiko zombielisärin ostaa myös erikseen vai onko kyseinen sisältö rajattu kausikortin ostaneille.

Elävät kuolleet vilahtavat kuitenkin kiusakehenkisesti myös laajentamattoman pelin mukana. Exo Survival -yhteistyöpelimuoto nimittäin vyöryttää bonustasona pelaajan kimppuun lauman eläviä kuolleita. Tämän sisällön kokeakseen on tosin ensin kyettävä avaamaan käyttöönsä kaikki Exo Survival -kartat. Tähän kuluu ilmeisesti hetki jos toinenkin.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Huhupartio: Uudessa Call of Dutyssä nähdään eläviä kuolleita

Entisen diktaattorin CoD-haastetta ei käsitellä oikeudessa

Seuraavasta Call of Dutystä povataan floppia – ainakin CoD-mittakaavassa