Uusimmat

Uudet FIFA- ja PES-demot ilmestyivät

15.09.2010 15:00 Tero Lehtiniemi

Nyt kun potkupallossa on selvitetty oikea maailmanmestari, on aika palata hieman useammin tapahtuvaan valtataisteluun. Futispelien lajityyppi on jo useamman vuoden ajan ollut lähinnä niin sanottua kahden kauppaa. EA:n FIFA ja Konamin Pro Evolution Soccer kisailevat vuosittain herruudesta, ja alun perin selkeänä altavastaajana ollut FIFA on viime vuosina tehnyt kilpailusta huomattavasti mielenkiintoisempaa. Nyt molempien pelien pelattavat demot on julkaistu.

Sekä FIFA 11 että Pro Evolution Soccer 2011 ovat siis tänään saanete pelattavat demot sekä PC:lle, PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle. Heikoimmilla tässä julkaisussa ovat Xbox 360:n omistajat, sillä FIFA 2011:n demo on tarjolla ainoastaan Gold-jäsenyyden omaaville Live-käyttäjille. Hopeasijalla olijat joutuvat odottelemaan syyskuun 23. päivään saakka. Demot ovat ladattavissa konsolien omilta markettipaikoilta, PC-pelaajat kääntyvät EA:n FIFA-sivuston ja Konamin PES-sivuston puoleen.

Täysiä pelejäkään ei tarvitse odotella kauaa, PES 2011 ilmestyy 8.10, FIFA 11 jo lokakuun alussa. Nyt on kuitenkin mainio hetki muodostaa ostopäästöstä, mikäli ei uskollisesti kuulu jompaan kumpaan leiriin.

Lue myös

Starcraft II:ssa heiluu kohta bannivasara

Valkyria Chronicles jatkuu edelleen PSP:llä

Gran Turismo 5 kohtaa Sakke Järvenpään

Muropaketin uusimmat