Uusimmat

Uusi agentti 47 näköpiirissä – Hitman-elokuva etenee

11.01.2014 14:00 Juho Anttila

Vaikka viimeisin Hitman-peli, Hitman: Absolution ei ihan kaikkia vakuuttanutkaan, ei sarjaa olla suinkaan haudattu. Kuten Domessakin muutama päivä sitten kerrottiin, uutta peliä pukkaa niin konsoleille kuin mobiililaitteillekin. Tämän lisäksi myös Hitman-elokuva on nyt nytkähtänyt pykälän verran eteenpäin.

Moni muistaa vielä edellisen Hitman-leffan, jonka taso ei kiltisti sanottuna ollut järin päätä huimaava. Uusintaversioon suunniteltiin Fast and Furious -tähti Paul Walkeria. Walkerin menehtyminen kolarissa pisti kuitenkin ymmärrettävästi nämä suunnitelmat jäihin.

The Wrap -sivusto tietää kertoa, että roolista neuvoteltaisiin tällä hetkellä Rupert Friendin kanssa. Friend on viimeksi nähty mainiossa Homeland-sarjassa, mutta onpa mies ehtinyt esiintymään myös esimerkiksi sellaisissa elokuvissa kuin The Libertine, Ylpeys ja ennakkoluuloja The Young Victoria.

Koska Timothy Olyphantin tähdittämä edellinen Hitman ei kohtuullisesta menestyksestään huolimatta juuri kiitosta kerännyt, uusi leffa tulee aloittamaan sarjan alusta. Toivottavasti taso tulee olemaan sen verran korkeampi, ettei Olyphantin Hitmania tarvitse enää muistella tämän enempää.

Lähde: The Wrap

Lisää aiheesta

Hitman ei ole kuollut: konsolipeliä ja mobiilia tulossa

Hitmanit kootaan HD Trilogy -kokoelmaksi

Mulkaisu: Hitman Absolution