Uusimmat

Uusin Humble Bundle tarjoaa jäätävän huikeaa pelattavaa pikkurahalla

29.09.2011 09:30 Miikka Lehtonen

Humble Indie Bundle tulee taas ja tällä kertaa yllätti ainakin meikäläisen puskasta. Eilen illalla käynnistynyt bundle tarjoaa tällä kertaa jäätävää pelattavaa Suomesta ja ulkomailta. Frozen Synapse sekä suomalaisen Frozenbyten pelit irtoavat nyt pikkurahalla.

Frozen Bundle -nimellä kulkeva paketti tarjoaa lähtökohtaisesti kaikille Domenkin peukuttaman Frozen Synapsen vaikka yhdellä sentillä. Mutta jos maksat keskiarvoa enemmän, tällä hetkellä 4,54 taalaa, saat samaan hintaan myös pinon Frozenbyten pelejä.

Pakettiin kuuluvat mainion Shadowgrounds-sarjan pelit, jotka tarjoavat erinomaista muukalaisräiskintää, sekä Trine, joka oli muutaman vuoden takainen tasohyppelyhitti. Fysiikkapohjaiset puzzlet, tiukka toiminta ja muikeat grafiikat tekevät pelistä aika huisin paketin. Ja samaan hintaan saa myös pari prototyyppi-peliä. Tiukat nettihuhut kertovat myös, että perinteiseen Indie Bundle -tyyliin pakettiin tullaan lisäämään myöhemmin muitakin pelejä.

 

Frozen Synapse, Trine, Shadowgroundsit, sekä kaikkien pelien soundtrackit ja muut herkut Windowsille, Macille ja Linuxille Steam-aktivointikoodein varustettuna? Ja pilkkahintaan? Aika hyvä diili!

Osta bundle: Humble Frozen Bundle

Lue myös

Xbox Livessä alkoi alennusmyynti: kivaa pelattavaa pilkkahintaan!

Nyt on tilaisuutesi kysyä syksyn kovimpien pelien kehittäjiltä!

Pohjanmaan valtias (Lautapeli)

TV-kanava väitti Arma II -pelivideota oikeaksi terrori-iskuksi

Muropaketin uusimmat