Uusimmat

Uutispotpuri: Hiveswap, SmuggleCraft, Space Marshals, Order of Battle Pacific, Tower Of Guns, Angry Birds GO, Mortal Kombat X

13.04.2015 12:32 Jukka O. Kauppinen

Maanantain kunniaksi viimeviikkoisia uutisia piukassa potpurissa.

Hiveswap on neljän jakson mittainen episodiseikkailu Joey-tytöstä, joka löytää ullakoltaan teleportaatiokoneen. Ja mitä ihmettä, kone viskaa Joeyn toiselle planeetalle, jonka asukkaat ovat teinitrolleja.

Point’n’click-seikkailua mustan huumorin kera, tulossa PC/Mac/Linuxille kesällä 2015.

Lisätietoja: http://hiveswap.com

 

SmuggleCraft on vähän kuin WipeOut, mutta ei silti ollenkaan. Se on kilpa-ajoa liitureilla, mutta tavanomaisen ratakaahaamisen sijaan pelaajat suorittavatkin tehtäviä, ajelevat pitkin pelimaailmaa ja ennen kaikkea rahtaavat ympäriinsä laittomia rahteja. Kilpa-ajamista salakuljetusteemalla siis.

Tulossa keväällä 2016 PC:lle, Macille, Linuxille ja PS4:lle.

Lisätietoja: http://smugglecraft.com/

 

Space Marshals on kerrassaan erinomainen mobiiliräiskintä, jolle meikä läjäytti kotva sitten 4,5/5 tähden arvion. Eli poikkeuksellisen hyvä mobiilipeli!

Nyt se on julkaistu myös Android-laitteille sekä Google Playssä että Amazon Appstoressa.

Lisätietoja: Space Marshals  @ Android

Lue myös: Space Marshals (iOS) 

 

Order of Battle: Pacific vie sotamarsalkat Tyynellemerelle vuoteen 1941, jolloin hupsistalullaa Pearl Harborissa herätään aika jännään uuteen päivään. Ja siitä eteenpäin isoimman rapakon maisemissa rikotaan paljon hyviä laivoja ja lentskareita.

Matrix Gamesin 30.5. julkaistava PC-strategia kuvaa Tyynenmeren sotaa dynaamisen kampanjan merkeissä. Eli jokainen käyty taistelu vaikuttaa seuraavaan ja sodankulkuun yleensäkin.

Lisätietojahttp://www.slitherine.com/games/order_of_battle_pacific

 

Tower Of Guns paukututtaa oikein kunnolla, sillä Terrible Posture –studion Xbox One –peli on ehta vanhan koulun luotihelvetti. ”Tyylikkäät grafiikat, satunnaisesti luodut kentät ja viholliset sekä toimintaa, joka ei pääty ikinä kuunaan!” Ellet sitten ole huono ja kuole.

14,99 eurolla latautuu. Iloisia pelihetkiä!

Lisätietoja: http://www.grip-games.com/games/tower-of-guns/

 

Angry Birds GO! muuten päivittyi männäviikolla. Rovion kelpo kaahailupeli sai lähiverkossa toimivan moninpelin, jonka myötä pelaaminen onnistuu nyt kaksin kaverin kanssa. Langattomaan lähimoninpeliin luvataan jatkossa vielä bile- ja tiimitiloja niin, että kaverit voivat perustaa joukkueita ja pistää pystyyn kunnon kaahausliigan.

Lisätietoja: https://www.angrybirds.com/

 

Mortal Kombat X:ää on vielä odoteltava isoille pelikoneille, mutta iOS-versio julkaistiin jo männä viikolla. iPhone/iPad/iPod Touch-laitteilla toimiva mätkintä sekoittaa taisteluja ja keräilykortteilua f2p-paketissa. Myös Android-versio on tulossa.

Lisätietoja: http://www.warnerbros.com/mobilegames