Uusimmat

Väitetty Red Dead Redemption 2 -kuva onkin uudesta villin lännen MMO-pelistä

12.05.2017 12:09 Muropaketin toimitus

Kuva, jonka väitettiin vuotaneen Red Dead Redemptionin jatko-osasta, on paljastanut olevan uudesta Wild West Online -pelistä.

Eilen kerroimme GTA-foorumilla levinneestä kuvasta, jonka arveltiin olevan peräisin Rockstar Gamesin kaikessa hiljaisuudessa kehittämästä Red Dead Redemption 2:sta. Kuva, joka oli hyvin samankaltainen kuin yllä oleva kuva, on paljastunut todellakin olevan peräisin oikeasta pelistä, mutta ei Rockstarin odotetusta jatko-osasta.

PC Gamerin mukaan kuva on kehitteillä olevasta MMO-pelistä, joka kantaa nimeä Wild West Online. Nimensä mukaisesti kyseessä on villiin länteen sijoittuva online-peli, jolle on nyt avattu myös virallinen verkkosivusto.

Wild West Onlinessa pelaajat voivat muodostaa jengejä, jotka joko vastustavat tai pitävät yllä lakia. Pelille tullaan käynnistämään toukokuun lopulla Kickstarter-kampanja, jossa etsitään 250 000 dollarin budjettia. Peliä kehittää uusi 612 Games -studio.

Alta näet ensimmäiset kuvat Wild West Onlinesta. Pelin julkaisuaikataulusta saadaan varmasti lisätietoja, kun Kickstarter-kampanja alkaa.

Red Dead Redemption 2
Kaikki jutut aiheesta