Uusimmat

Valkoinen PSP Eurooppaan

31.05.2006 00:00 Muropaketin toimitus


Valkoinen PSP tarjoaa vaihtelua mustaan kyllästyneille.

Oletko kyllästynyt mustaan PSP:hen? Miellyttääkö mattavalkoinen enemmän silmää? Haluatko vetää pesäeroa synkisteleviin gootteihin tai oletko vain kyllästynyt jatkuviin sormenjälkiin? Sonylla on sinulle hyviä uutisia!

Japanissa vakuuttanut ja tuhannet pelifriikit import-kauppoihin pakottanut valkoinen PSP saapuu Eurooppaan ja myös Suomeen. Uutta väriä lukuunottamatta laite on identtinen alkuperäisen PSP:n kanssa, joten PSP 1.1:stä odottavat saavat hipelöidä europinojaan vielä toistaiseksi.

Laitteen on ilmoitettu saapuvan kauppoihin toukokuun viimeisellä viikolla. Valkoinen PSP myydään Value Pack -versiona ja hinnan on lupailtu asettuvan 270 euron tuntumaan. Value Pack sisältää itse laitteen ja muiden härpäkkeiden ohella 32 megatavun muistikortin, kauko-ohjaimella varustetut nappikuulokkeet ja rannehihnan.

Käsikonsolien uudelleenvärittäminen ei ole mikään uusi ilmiö, vaan erityisesti Nintendo on kunnostautunut alalla kunniamaininnan arvoisesti. Pelkän mustan ja valkoisen sijaan olisi voinut toivoa Sonyn ottavan kunnolla mallia käsikonsolien markkinajohtajasta ja lanseeraavan useampia värejä.

Samalla meni sivu suun myös huisi mahdollisuus ristipromootioon. Ferrarin sävyjä kantava PSP ei kärsisi edes katu-uskottavuuden puutteesta ja olisi pirteämmän näköinen kuin rasvainen musta tai iPod-valkoinen. Ehkä tulevaisuudessa näemme Ferrari-PSP:n ja samalla formulan rattiin upotetun PSP-konsolin viihdyttämässä kisansa keskeyttäneitä kuskeja.