Uusimmat

Voi vampyyrejä – Square Enixin ilmaisrymistely sai tappotuomion

09.04.2016 18:00 Juho Anttila

Peli on raakaa moninpelimarkkinoilla ja vain vahvat selviävät. Square Enixin Legacy of Kain -spin-off Nosgoth oli verkossa pelattava kamppailupeli, jossa ihmiset ja vampyyrit pääsivät ottamaan mittaa toisistaan. Sanon oli, sillä nyt peli on peruutettu.

Nosgoth on ollut avoimessa betatestissä viime vuoden tammikuusta saakka, mutta lopullista ja virallista julkaisua se ei tule näkemään. Sen sijaan nykyiset palvelimet suljetaan toukokuun 31. päivä. Jos Nosgoth siis kiinnostaa, ehtii peliä kokeilemaan vielä puolentoista kuukauden ajan, mutta pelin sisäiset ostokset on suljettu jo nyt. Maaliskuun 1. päivän jälkeen tehdyistä ostoksista maksetaan rahat takaisin automaattisesti, mutta sitä aiemmin tehtyjä ostoksia ei ilmeisesti korvata.

Nosgothin kehitystyöstä vastasi yllätyshitti Rocket Leaguella onnistunut Psyonix. Rocket Leaguen huikea menestys turvannee Psyonixin toiminnan jatkossakin, vaikka Nosgoth peruuntuikin. Square Enix puolestaan vakuuttaa, ettei Nosgothin surkea kohtalo vaikuta mahdollisten tulevien Legacy of Kain -pelien toteutumiseen.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: www.nosgoth.com

Lisää aiheesta

Ihmiset vastaan vampyyrit – ilmaisviikonloppu Nosgothissa

E3Dome: ihmiset vastaan vampyyrit – round one, go!