Uusimmat

Vedä Metallicaa Metallican edessä

08.06.2009 16:00 Jukka O. Kauppinen

Guitar Hero Metallica -pelin myötä skabataan myös vähän rankemmin. Hyvät virtuaalikitaristit voivat näet päästä soittamaan Metallicaa Metallican ja Metallica-fanien edessä.

25. heinäkuuta Porissa järjestettävän Sonisphere-festivaalin lavalle kipuaa pääesiintyjäksi Metallica, minkä myötä Suomessakin järjestetään Guitar Hero Metallica -skaba. Helsinkin ja Turun osakilpailuissa selvitetään mistä löytyy se Guitar Hero -bändi, joka nousee festarien päälavalle soittamaan Metallicaa kymmenientuhansien Metallica-fanien edessä.

Näin otat osaa kilpailuun:

Perusta Guitar Hero -bändi vähintään yhden ystäväsi kanssa. Kokoonpanoon kuuluvat kitara, rummut ja laulu. Mikäli bändissä on useampi kuin kolme jäsentä, kuuluu kokoonpanoon myös basso. Harjoitelkaa paljon – etenkin Enter Sandmania. Menkää sen jälkeen peliliikkeeseen, ja soittakaa kappale tuomaristolle, joka arvioi sekä lahjakkuutenne että lavakarismanne. Tuomaristo päättää myöhemmin, oletteko te se onnellinen bändi, joka saa mahdollisuuden elää rockunelman yleisön edessä.

Kilpailun alaikäraja on 13 vuotta. Alaikäisen voittajan tulee ottaa mukaan vanhempi tai muu aikuinen tai esittää huoltajan kirjallinen suostumus matkaan. Activision maksaa matkat ja ylläpidon ainoastaan voittajille. Kilpailussa pelikonsolina on Xbox 360. Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa bändit kilpailevat esiintymisestä Hultsfred-festivaaleilla, Suomessa Sonisphere-festivaaleilla Porissa.

Suomessa kilpailu järjestetään seuraavissa liikkeissä:

  • GameStop, Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki, tiistaina 16. kesäkuuta klo 12-18
  • GameStop, Eerikinkatu 15, Turku, keskiviikkona 17. kesäkuuta klo 11-17

Voittaja julkistetaan 8. heinäkuuta.

Lue myös

Borderlands näyttää äimistyttävältä

E3dome: Mount & Bladen laajennus on Warblade

E3dome: tuhti tietoannos kotimaisesta East India Companystä

Piraatit saivat europarlamenttiedustajan

Saksassa vaaditaan pelikieltolakia