Uusimmat

Viikonlopun arvosteluina huimaa kaahausta ja näkymättömiä eläimiä

30.01.2011 18:12 Jukka O. Kauppinen

Viikonlopun väriksi tarjolla on kaksi arvostelua peleistä, joista ei välttämättä moni ole kuullut aikaisemmin. Petteri Kaakinen tyyppäsi muodikasta alternate reality -tyyppistä Invizimals: Shadow Zone -peliä, kun taas Juho kaahasi sekä Crash Time 4: The Syndicate -pelissä että Tampere-Joensuu väliä ihan irlissä.

Lue arvostelut:

Invizimals: Shadow Zone (PSP)

Pokemon on ilmiö, jonka kaltaista menestystä monet ovat yrittäneet saavuttaa, mutta jossa yksikään kopio ei ole onnistunut. Sonyn Invizimals on yksi mielenkiintoisimmista haastajista, sillä se lisää soppaan PSP:n kameran mahdollistamaa augmented reality eli AR-kikkailua.

Vaikkei alkuperäinen Invizimals sytyttänytkään myyntilistoja tuleen, eikä moni varmaan edes tiedä koko pelisarjan olemassaolosta, se on saanut jatkoa Shadow Zonen muodossa.

 

Crash Time 4: The Syndicate (PC, Xbox 360)

Saksalaiset poliisisarjat, nuo televisioiltojen kestosuosikit. Germaaninen lainvalvonta jaksaa kiehtoa, oli asialla sitten etsiväkaksikko, poliisikoira tai vaikkapa maantiepoliisi. Crash Time -sarja käsittelee viimeksi mainittua.

Ensimmäinen Crash Time nimettiin mediassa muun muassa yhdeksi Xbox 360:n kehnoimmista ajopeleistä. Suosiota on silti riittänyt, sillä sarja on edennyt jo neljänteen osaansa. Joko nyt onnistuu?

Lue myös

DC Universe Online (PS3)

Super Scribblenauts (DS)

Total War: Shogun 2 -ennakko (PC)

Raskulls (Xbox 360)

Marvel Super Hero Squad: Infinity Gauntlet (PS3, Wii, Xbox 360)