Uusimmat

Voita Metro 2033 -pelin innoittanut scifi-kirja ja liput kirjamessuille

14.10.2010 14:10 Jukka O. Kauppinen

Muistatko Metro 2033 -pelin? Huikea räiskintäseikkailu sijoittui Moskovan metroihin, ydinsodan jälkeisessä maailmassa. Peli perustuu Dmitri Gluhovskin samannimiseen kirjaan, joka julkaistaan pikapuoliin myös suomenkielellä.

Osallistu skabaan ja voit voittaa sekä tämän upean kirjan että liput Helsingin kirjamessuille – ja voit tavata itse kirjailijankin!

Osallistu skabaan eDomen Kilpailut-sivulla tai…

 

Lisää upeita pelivideoita eDomen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

Lisää aiheesta

Metro 2033 (PC, Xbox 360)

Postapokalyptinen räiskintäpeli Metro 2033 sijoittuu tulevaisuuteen, jossa ryssä on viimein saanut ansionsa mukaan. Moskova ja ilmeisesti koko Ural pihlajia myöten on ydinpommitettu kivikaudelle ja eloonjääneet hakevat turvaa maan alta. Jos Moskovan metro ei nykypäivänä ole maailman turvallisimpia paikkoja, ei se toden totta ole sitä myöskään Metro 2033:ssa.

Vaaroja on monenlaisia. Ihan kuin keskenään taistelevissa ja omaa ideologiaansa ei-niin-diplomaattisesti levittävissä uusnatseissa ja kommunisteissa ei olisi tarpeeksi kestämistä. Heidän lisäkseen ongelmana ovat yksinkertaiset rosvot ja ydinpommitusten jälkimainingeissa ilmaantuneet, toinen toistaan karmaisevammat oliot.

Lue myös

Gran Turismo 5 viivästyy – ehkä jopa ensi vuoteen

Onko EA uuden PR-skandaalin edessä: EA Louse avautuu BioWare Mythicistä ja Old Republicista

Peli ei tee sinustakaan sotilasta

Satzuma Missile Launcher tuhoaa kotona, toimistossa ja puutarhassa