Uusimmat

Vuosikymmen Oblivionia – onko se Skyrimiä parempi?

21.03.2016 23:00 Jukka O. Kauppinen

The Elder Scrolls IV: Oblivion muuten täytti justiinsa vuosikymmenen, eikä ole vieläkään hukannut lumoaan, ainakaan fanien vetämistä modernisointiprojekteista päätellen. Mutta niinpä on myös Morrowindillä pinttyneet faninsa.

Bethesdan hieno roolipeli on myös kaivautunut niin syvälle joidenkin faniensa sydämiin, ettei edes Skyrim pystynyt nujertamaan sen lumoa.

Lainaus Domen arvostelusta:

Oblivion on kaikkien aikojen parhaita roolipelejä ja täydellinen syy ostaa seuraavan sukupolven konsoli. Morrowindin erheistä on otettu opiksi – taistelu on viihdyttävää ja brutaalia, maailma elävämpi, liikkuminen nopeampaa ja tehtävät taiten suunniteltuja. Mykistävän kaunis grafiikka ja palkitun Jeremy Soulen fantastinen sävellystyö kruunaavat kokonaisuuden.. Koska ainoa suurempi valittamisen aihe ovat lataustauot, The Elder Scrolls tekee vihdoin mitä lupaa: elä toista elämää, toisessa maailmassa. Älä sano mitään ettet vain sanoisi sitä minkä molemmat sanomattakin tietää – Oblivion ei ole helvetti, vaan paratiisi.

Millaisia muistoja Teillä on Oblivionin seikkailuista? Tai mikä on teistä ylipäätään paras The Elder Scrolls -sarjan peli, jos pysyttäydytään offline-fantasioissa?

Lisää aiheesta

The Elder Scrolls IV: Oblivion (PS3)

The Elder Scrolls IV: Oblivion (360, pc)

Mikä on paras Elder Scrolls -sarjan peli?

Katso tilanne vastaamatta

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat