Uusimmat

Warhammeria joka suunnalla – seuraavaksi vuorossa mobiilimobaa

03.12.2013 13:00 Juho Anttila

Aiemmin Warhammer 40,000 -lisenssiä hallussaan pitäneen THQ:n kaatumisen jälkeen W40k-pelejä on totisesti puskenut ovista ja ikkunoista. Ihan hiljattain ihasteltiin Space Wolf -korttipelistrategiaa ja pian päästään kokeilemaan myös Warhammer 40,000 -aiheista MOBA-rymistelyä.

Nimeä Warhammer 40,000: Storm of Vengeance asettaa pelaajan puolustamaan planeettaa apunaan vain 100 Dark Angel -osaston Space Marinea. Virallisen kuvauksen mukaan peli edustaa niin sanottua ”lane strategy”-lajityyppiä, joka on yksi nimi rakastetulle, muun muassa Lords Managementtina tunnetulle strategiapelityypille. Lajityypin tunnetuimpia edustajiahan ovat DOTA 2 ja League of Legends.

Storm of Vengeance julkaistaan ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana mobiilialustoilla ja PC:llä. Valitettavasti pelin kehittäjä Eutechnyx ei herätä aivan valtavasti luottamusta. Pitkäikäinen studio on tunnettu lähinnä lukemattomista autopeleistä. Strategiapelikokemusta firmalta ei tunnu löytyvän juuri lainkaan, eivätkä ne autopelitkään noin keskimäärin edusta lajityypin kirkkainta kärkeä. Toivotaan silti parasta.

Lähde: Develop

Lisää aiheesta

Warhammer 40K -korttipeli Space Wolf sai trailerin

Warhammer 40K -MMO:n tuottaja pitkässä haastattelussa

Arvostelussa legendaarisen Space Hulkin vähemmän legendaarinen PC-versio