Uusimmat

Wasteland 2:n ohjaajan versio on enää muutaman tunnin päässä…

12.10.2015 19:30 Miikka Lehtonen

Jos luet tätä uutista maanantai-iltana, vielä on muutama tunti odottamista jäljellä. Jos taas luet tätä tiistaiaamuna, mitä ihmettä oikein teet täällä? Menisit jo pelaamaan Wasteland 2:n ohjaajan versiota, se kun ilmestyi tiistaiaamuna!

Nytpä menin itsekin jo ajallisesti ihan sekaisin, joten palataanpa alkuun: Wasteland 2:n ohjaajan versio on valmis. Kyseessä on siis paranneltu versio viime vuoden retroropellushitti Wasteland 2:sta. Pelimoottori on vaihtunut Unity 5:een ja sitä myötä muun muassa grafiikoita on paranneltu reippaasti. Samaten pelin sisältöä on tuunattu, siihen on lisätty uusia ominaisuuksia, bugeja ja outouksia on korjattu ja niin edelleen ja niin pois päin.

Alkuperäisen pelin ostaneet PC-veteraanit saavat Director’s Cutin ihan ihka-ilmaiseksi, mutta mukavasti peli ei suinkaan jää enää vain PC Gaming Master Racen iloksi, vaan ohjaajan versio julkaistaan myös konsoleille.

H-hetki koittaa Steamissa kello 00:00 tyynenmeren kesäaikaa, eli kello 10 tiistaiaamuna Suomen ajassa mitattuna. GOG.com ja muut digipalvelut tulevat sitten Steamin perässä niin pian kuin mahdollista.

Jos Director’s Cut on mennyt ohi, antaapa Jukan vaikka hypettää hieman. Mies kun piti originaalistakin kovasti.

Lisätietoja: Wasteland 2 Director’s Cut