Uusimmat

Watch Dogs 2:n tuleva moninpelimoodi on sittenkin ilmainen kaikille

29.03.2017 14:00 Muropaketin toimitus

Ubisoft on ilmoittanut Watch Dogs 2:n tulevan Showdown-moodin ilmestyvän sittenkin ilmaisena laajennuksena kaikille pelaajille.

Ubisoft on muuttanut suunnitelmiaan Watch Dogs 2:n (2016) laajennusten suhteen. Aiemmin maksullisen No Compromise -laajennuksen osaksi suunniteltu moninpelimoodi Showdown tullaankin julkaisemaan nyt ilmaiseksi koko pelaajakunnalle, raportoi Kotaku.

Watch Dogs 2:n tuottaja Kris Young on kertonut, että muutoksen taustalla on kaksi syytä. Ensinnäkin Ubisoft haluaa laajentaa Showdownin pelaajakuntaa, ja toiseksikin asiaan on vaikuttanut pelaajakunnalta saatu palaute.

No Compromise -laajennuksesta jo ennakkoon kausikortin muodossa maksaneet pelaajat eivät kuitenkaan jää täysin vaille korvaavaa sisältöä. Tarinallisia tehtäviä sisältävä laajennus saa Showdownin korvikkeeksi lisäasuja ja -kulkuneuvoja, jotka kuuluvat ainoastaan maksulliseen laajennukseen.

Joukkuepohjainen Showdown-moodi julkaistaan kaikille alustoille 17. huhtikuuta. No Compromise -laajennus saapuu PlayStation 4:lle 18. huhtikuuta, ja Xbox Onelle ja PC:lle kuukautta myöhemmin, 18. toukokuuta.

Täydellinen lista Watch Dogs 2:een keväällä ja kesällä saapuvasta lissisällöstä on nähtävillä Ubisoftin blogissa.

Domen arvostelussa syksyllä ilmestynyt Watch Dogs 2 sai neljä tähteä ja runsaasti kiitosta:

Arvostelu: Watch Dogs 2 on vuoden 2016 hauskimpia peliyllätyksiä

Watch Dogs 2
Kaikki jutut aiheesta