Uusimmat

Wii saa annoksen veristä gladiaattoritoimintaa

26.05.2009 10:00 Miikka Lehtonen

Wiikö muka pelkkä lasten ja kotiäitien lelu? Okei, myönnetään että ehkä laitteen pelitarjonta on pääosin sangen harmitonta kamaa, mutta kyllä sitä hardcore-toimintaakin löytyy. Madworld jätti pelinä toivomisen varaa, mutta oli väkivaltainen. Lupaavalta näyttävä Gladiator A.D. voi onnistua molemmilla mittareilla.

Amerikkalainen IGN-pelisaitti on hehkuttanut jo jonkin aikaa High Voltagen seuraavaa peliä, jonka se paljasti muka yksinoikeudella eilen. Jenkkifirman seuraavassa pelissä matkataan taaksepäin gladiaattorien aikaan osallistumaan veriseen kamppailuun, jota kehittäjä itse luonnehtii Fight Nightin ja Bushido Bladen risteytykseksi.

Mikäli tämä ei vielä kuulosta tarpeeksi hyvältä. Gladiator A.D. tukee myös Wii Motion Plus -palikkaa, joka tarkoittaa paljon normaalia tarkempaa liikemallinnusta. Kuten kuvasta näkyy, peli näyttää sangen hyvältä, mikä ei toki ole ihme. High Voltagen toinen työn alla oleva Wii-peli, Conduit, on nimittäin ällistyttänyt grafiikallaan toimittajia ja pelaajia pitkin maailmaa.

Vasta paljastetusta pelistä ei toki vielä tiedetä paljon, eikä sillä tietenkään ole myöskään ilmestymispäivää. IGN mainostaa kuitenkin, että Gladiator A.D. tulee olemaan näytillä kesäkuun alussa järjestettävillä E3-messuilla, joten lisätietoja kaipaavien ei tarvitse odotella niitä kauaakaan.

Lisätietoja: IGN.com

Lisää aiheesta

Nintendon Wii-uutuudet keväälle ja kesälle

Peliväkivalta ei pärjää tosielämän väkivallalle

Lue myös

Seuraava Call of Duty sai julkaisupäivän

Epicin Tim Sweeney: fotorealistinen grafiikka enää vuosien päässä

Kun pelit eivät aina toimi odotetusti…

Hän todella, todella tahtoo SITÄ