Uusimmat

Wiillä parturoidaan kohta puskia

21.07.2009 12:45 Miikka Lehtonen

Nintendon WiiWare-palvelu on tarjonnut pelaajille jos jonkinlaisia elämyksiä, osa enemmän tai vähemmän traagisia. Kun tulossa on peli, jossa mansikat, perunat ja muut vihannekset parturoivat bonsai-puskia, ollaan perimmäisten kysymysten äärellä: hillittömän hirvittävää vai hirvittävän hillitöntä?

Elokuun 7. päivänä julkaistava Bonsai Barber antaa pelaajan kokeilla saksikätensä vakautta ”kaktus-cowboyn, uhkarohkean porkkanan ja huippusalaisen banaanin” pyörittämässä parturiliikkeessä, jossa asiakkaina ovat bonsai-puut. Tarjolla on 66 erilaista latvustyyliä, joista asiakkaat valitsevat haluamansa. Jos parturointi onnistuu oikein hyvin, asiakkaat lähettävät myöhemmin pelaajan Wii-postilaatikkoon viestejä ja postikortteja lomiltaan. Tarjolla on myös neljän pelaajan moninpeli, jonka kuvaus liiketoimien vastuualueiden jakamisesta saa pelin kuulostamaan jonkinlaiselta Dinner’s Up -kopiolta. Ei välttämättä huono käänne.

Oli pelin laadusta ennakkoon mitä mieltä tahansa, ainakin kyseessä on oikea peli, eikä kahdeksan euron hintainen kalenteri tai herätyskello, kuten on ollut viime aikoina Wiiware-trendinä. 1000 Wii-pisteen hintainen Bonsai Barber saa kuitenkin tarjota melkoisen määrän trimmattavia puskia, jotta kympilleen saa vastinetta.

Lisää aiheesta

WiiWare saapui Eurooppaan

Wiin uusi päivitys räjäytti WiiWare-myynnit

Suursyömärit: ahmimiskilpailu alkaa Major League Eating -pelissä

Lue myös

PC-pelaaja: testaa, miten Resident Evil 5 pyörii koneellasi

WipEout HD laajenee ylihuomenna

Xbox 360 voitti kesäkuun