Uusimmat

World in Conflict –naksusota tuo syksyiset sienipilvet myös konsoleille

18.02.2008 12:17 Jukka O. Kauppinen

Ruotsalaisen Massive Entertainmentin tekemä erinomainen PC-naksustrategia World in Conflict saapuu Xbox 360:n ja PlayStation 3:n konsolimaailmaan ensi syksynä. Hyviä uutisia konsolisotijoille – mutta miten mahtaa käännöstyö onnistua?

Sierran mukaan peli on suunniteltu uusiksi konsolimaailman näkökulmaa varten. Uuden designin ohella pelissä on myös runsaasti uutta sisältöä sekä yksin- että moninpelissä. Uudet sisällöt julkaistaan myöhemmin myös PC-versioon lisälevynä.

World in Conflictia kuvailtiin eDomen arvostelussa seuraavasti:

World in Conflict on tosiaikastrategia, mutta ei todellakaan tyypillinen sellainen. Yhtymäkohtia genreen löytyy toki, mutta samalla peliä on uudistettu ja virtaviivaistettu huomattavasti perusnaksuttelua mukavammaksi pelikokemukseksi Lähimpiä vertailukohtia ei kannata hakea Command & Conquerin kaltaisista klassikoista, vaan vaikka Relicin mainioista Warhammer 40K -peleistä ja Company of Heroesista.

Näin ollen pelistä ei löydy minkäänlaista tukikohtien rakentelua, resurssien keräämistä tai muutakaan oheistoimintaa. Tänne on tultu sotimaan ja se myös hoidetaan tyylillä.

Toivon mukaan konsolikäännös on toimiva paketti. Tällaisten PC-lähtöisten naksustrategioiden siirtäminen konsolien padiohjaimille kun on vähintäänkin haastavaa. Itse en esimerkiksi nauttinut ollenkaan Command & Conquer 3:n konsoliversiosta, vaikka ilmeisesti moni siitäkin tykkäsi.

http://www.worldinconflict.com/

Lue lisää eDomesta

eDomen arvostelukooste 2007: vuoden parhaimmat pelit

World in Conflict (PC)

World in Conflict –ensikatsaus (osa 1/2)

World in Conflict –ensikatsaus (osa 2/2)

Muropaketin uusimmat