Uusimmat

Xbox 360:n South Park -peli ei ole sellainen kuin odotit…

22.07.2009 09:45 Miikka Lehtonen

Tapahtui hieman yli vuosi sitten: Microsoft ilmoitti E3-messuilla julkaisevansa yksinoikeudella uuden South Park -pelin. Sitten tulikin hiljaista. Moni luuli pelin jo vaipuneen historian hämäriin, mutta nyt se nostaa taas päätään. Odotitpa peliltä miltei mitä tahansa, voin todeta, että tulet yllättymään.

G4TV:n uutissaitti on saanut käsiinsä tietoja, joiden mukaan tuleva South Park -peli tulee kuulumaan huippuharvinaiseen ja vähän nähtyyn tower defence -pelien perheeseen. South Park Let’s Go Tower Defense Play! -nimellä varustettu tekele ilmestyy lokakuun 7. päivänä Xbox Live Arcaden välityksellä, jolloin Yhdysvalloissa pyörähtää myös käyntiin South Parkin uusimman tuotantokauden toinen puolisko.

Normaalisti pyöräyttäisin silmäni solmuun taas uuden tower defence -pelin takia, mutta jos innokkaina pelaajina ja hyvinä huumorimiehinä tunnetut Trey Parker ja Matt Stone ovat mukana projektissa, tuloksena voi olla jotain ihmeellistä. Tai sitten jotain kammottavaa roskaa. Odotamme.

Päivitys 11:50

Pelin tuottaja ehti kommentoimaan peliään lehdistölle ja hyvältähän se kuulostaa. ”South Park Tower Defense Play on peli, jossa pääset sytyttämään hippejä tuleen. Tämä on selvästi jättiharppaus pelien alalla ja olen todella innoissani siitä.”

Katso tuottajan haastattelu

Lisää aiheesta

South Park -peli ensi vuonna

World of Warcraft tunkeutuu South Parkiin

Guitar Hero soi South Parkissa

Suomi nuketettiin uusimmassa South Parkissa

Lue myös

Huhupartio: PS3 Slim kauppoihin ensi kuussa

Ghostbusters on hitti

Valve: pelaajat voisivat maksaa pelien kehitysmaksut

Muropaketin uusimmat