Uusimmat

Xbox Game Pass täydentyy yllätyspeleillä vielä tämän kuun aikana

Warhammer 40,000: Darktide -kuvakaappaus.

15.11.2022 22:22 Muropaketin toimitus

Xbox paljasti tänään Xbox Game Pass -palvelun uudet pelit, jotka tulevat saataville vielä marraskuun aikana.

Xbox Game Pass -palveluun julkaistiin tässä kuussa useita pelejä, kuten esimerkiksi hyviä arvosteluja saanut Pentiment. Se tuli tänään saataville, kuten myös scifi-seikkailu Somerville. Muita marraskuussa palveluun saapuneita pelejä ovat muun muassa Football Manager 2023, Return to Monkey Island ja Vampire Survivors. Nyt selvisi, mitä muuta on luvassa vielä tämän kuun aikana. Asiasta kirjoitti Xbox Wire.

Tänään julkistetut uudet pelit ovat Dune: Spice Wars, Ghostlore, Lapin, Norco, Gungrave G.O.R.E, Insurgency: Sandstorm, Soccer Story ja Warhammer 40,000: Darktide.

Dune: Spice Wars on pelin kokeiluversio, ja se heittää taistelemaan aavikkoplaneetta Arrakiksen hallinnasta. Lapin on tasohyppely, jossa joukko urheita jäniksiä ottaa selville, miksi näiden entinen kotialue muuttui asuinkelvottomaksi.

Toimintaroolipeli Ghostlore on sekin kokeiluversio. Palkittu point & click -seikkailupeli Norco panostaa kerrontaan, joka vie selvittämään salaperäistä mysteeriä.

Gungrave G.O.R.E tulee heti julkaisupäivänä pelipalveluun. Sen sanotaan olevan tyylikäs kolmannesta persoonasta kuvattu lähitaistelupeli. Insurgency: Sandstorm -räiskinnässä taistellaan sodan runtelemassa kaupunkimaisemassa co-op-pelitilassa ja muissa moninpelimahdollisuuksissa.

Soccer Story on fysiikkamallinnukseen pohjautuva seikkailuroolipeli, jossa ratkotaan pulmia jalkapalloa käyttäen. Warhammer 40,000: Darktide tulee sekin saataville pelipalveluun heti julkaisupäivänä, ja se lupaa tarjota täysin uuden co-op-pelikokemuksen.

Pelien lisäksi Xbox Game Pass -palveluun saapuu laajennuksia tai päivityksiä peleille The Elder Scrolls Online: Firesong (saatavilla tänään), The Elder Scrolls Online: Dark Heart of Skyrim Celebration (marraskuun 17. päivä) ja Dead by Daylight: Forged in Fog (marraskuun 22. päivä).

Uudet Xbox Game Pass -pelit tulevat saataville:

  • Dune: Spice Wars (PC) – marraskuun 17.
  • Ghostlore (PC) – marraskuun 17.
  • Lapin (PC, konsoli ja pilvipalvelu) – marraskuun 17.
  • Norco (konsoli ja pilvipalvelu) – marraskuun 17.
  • Gungrave G.O.R.E (PC, konsoli ja pilvipalvelu) – marraskuun 22.
  • Insurgency: Sandstorm (konsoli ja pilvipalvelu) – marraskuun 29.
  • Soccer Story (PC, konsoli ja pilvipalvelu) – marraskuun 29.
  • Warhammer 40,000: Darktide (PC) – marraskuun 30.

LUE MYÖS: “Viiden tähden napakymppi” saapui Xbox Game Passiin – Xbox Onen omistajilla ei ole asiaa Apinasaarelle