Uusimmat

Yksi kökkö kaahailuleffa ei riittänyt. Need for Speediä kaavaillaan lisää, nyt kiinalaisella rahalla

09.04.2015 13:00 Jukka O. Kauppinen

Muistatteko vielä Need for Speed –leffan? Ai ette? No en kuulkaa ihmettele! Oli se sen verran skaibaa tuubaa, että viime vuonna ilmestynyt raina on jo täysin unohdettu. Muun muassa näillä perusteilla:

Tekijät ovat tainneet kuitenkin luottaa liikaa pelkkään tunnettuun nimeen. Need For Speedistä uupuu se tärkein, eli kunnon käsikirjoitus. Lisäksi se ottaa itsensä aivan liian vakavasti – synti, johon yhdenkään aivottoman kaahailutoimintarymistelyn ei pitäisi sortua.

Need For Speedin juoni on simppeli. Paul on Tobey Marshall, taitava kilpa-ajaja ja mekaanikko. Hän joutuu syyttömänä miehenä vankilaan pariksi vuodeksi ja vapauduttuaan on tietysti koston aika. Ainoa tapa kostaa, todistaa oma syyttömyytensä ja saada oikea pahis nalkkiin on tietysti laiton kaahailukilpailu.

Mutta kyllä joku on siitä erehtynyt maksamaan rahaakin. Tosin on maksettu niin Twilightista kuin 50 sävystä. Kaippa joku siitä tienasi sen verran, että jatko-osa vaikuttaisi houkuttelevalta, kunhan tietyt ehdot täyttyvät. Ensinnäkin leffa pitäisi kuvata Kiinassa, toisekseen kiinalaisella rahalla.

Ensin kiinalaisten leffatuottajien ja EA:n vain pitäisi saada leffaoikeuksia lainaan DreamWorksiltä.

Oispa kaljaa, tyyppi haaveilee. Mutta ei ole. Pakko ajaa lähimpään kauppaan.

Elokuvien ja kaahailurainojen ystävien ei kuitenkaan kannattane paljoa odottaa, vaikka homma onnistuisikin.

Lähde: GamesIndustry

Lisää aiheesta

Need For Speed on köpö videopelisovitus, joka luulee itseään oikeaksi elokuvaksi