Uusimmat

Yksi kuva kertoo, kuinka paljon Warhammer-miniatyyrit ovat muuttuneet – klassinen hirviö suunniteltiin uudelleen

08.05.2023 13:42 Muropaketin toimitus

Warhammer 40,000:n uusi versio laittoi uusiksi myös yhden figupelin vanhoista miniatyyreistä. 

Olemme aiemmin uutisoineet Warhammer 40,000 -miniatyyripelin uudesta versiosta, joka on tulossa kesällä. Nyt pelin uudesta, näyttävästä Tyranid-miniatyyrista on julkaistu lisätietoja ja -kuvia, ja kuten Gizmodo uutisoi, kyseessä on lähes 30-vuotiaan miniatyyrin uusittu versio.

Uuteen Warhammer 40,000 -aloituspakkaukseen sisältyvä Tyranid-hirvitys on kantaa tuttavallista nimeä Screamer-Killer, jolla se tunnetiin jo aikanaan vuonna 1995 pelin ensimmäisessä versiossa. Virallisemmin Carnifex-nimellä kulkevasta miniatyyristä on nähty vuosien varrella useampikin erilainen versio, mutta alla oleva vertailukuva osoittaa, kuinka valtavasti Warhammer-miniatyyrit ovat muuttuneet 90-luvun jälkeen.

 

Warhammer 40K Screamer-Killer Carnifex

Kattavan artikkelin Screamer-Killerin uudelleensuunnittelusta voi lukea Warhammer Communityn sivuilta. Alta voit myös katsoa tuoreen videon siitä, kuinka Tyranideja on laitettu uuteen uskoon Warhammer 40,000:n uutta versiota varten.

Warhammer 40,000 tunnetaan maailman suosituimpana miniatyyripelinä, ja siitä on seuraavaksi ilmestymässä jo 10. versio. Uusi versio ja aloituspakkaus julkaistaan kesällä, mutta tarkkaa ilmestymispäivää ei tiedetä.

LUE MYÖS: Maailman suosituin figupeli saa uuden version – Säännöt muuttuvat käytännössä ilmaisiksi ja pelaaminen helpottuu

Muropaketin uusimmat