Uusimmat

Warhammer 40,000 -figupelin uusi versio tulossa – tältä näyttää massiivinen aloitusboksi

03.05.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Maailman suosituin miniatyyripeli uudistuu tänä vuonna. Warhammer 40,000 -pelin uuden version aloitussetti julkaistaan jo kesällä.

Kuten aiemmin keväällä kerroimme, on Warhammer 40,000 -miniatyyripeli kokemassa tänä vuonna suuren muodonmuutoksen. Pelivalmistaja Games Workshop on käytännössä suoraviivaistanut massiivisen figupelin sääntöjä, ja säännöt tulevat myös valtaosin ilmaiseen jakeluun.

Viime viikolla Warhammer Fest -tapatumassa on myös esitelty pian ilmestyvä pelin uuden version aloitussetti. Massiivinen paketti kantaa nimeä Leviathan, ja se keskittyy Space Marinien ja Tyranidien yhteenottoon.

Aloitussetti sisältää kovakantisen version pelin sääntökirjasta, kaikkiaan 72 miniatyyria ja hahmokortit yksiköille. Alta näet kuvan aloituslaatikon sisällöstä sekä sen virallisen esittelyvideon. Yksityiskohtainen esittely ja valtavasti kuvia uusista miniatyyreistä löytyy Warhammer Communityn artikkelista.

Warhammer 40,000: Leviathan saapuu tilattavaksi kesäkuussa, mutta tarkkaa ilmestymispäivää ei ole vielä paljastettu. Tulevina kuukausina aloitusboksia seuraavat sitten useiden tuttujen Warhammer-armeijoiden omat Codex-kirjat.

Warhammer 40,000: Leviathan