Uusimmat

Tällainen on uudistunut Warhammer 40,000 käytännössä – pian ilmestyvästä figupelistä julkaistiin tuhti pelivideo

03.06.2023 10:00 Muropaketin toimitus

Pelivalmistaja Games Workshop on poikkeuksellisesti julkaissut yhden Battle Report -sarjansa jakson kaiken kansan ihmeteltäväksi.

Kevään mittaan olemme uutisoineet legendaarisen Warhammer 40,000 -miniatyyripelin uudesta versiosta, joka saapuu tilattavaksi vielä kesäkuun aikana. Nyt Warhammer Community uutisoi, että uudistuneen figupelin ensimmäinen taisteluraportti on julkaistu avoimesti katsottavaksi.

Battle Report on Warhammer+ -suoratoistopalvelun sarja, jossa raportoidaan tosielämän figupelejä laadukkaasti ja informatiivisesti kuvattuna. Normaalisti sarja on maksumuurin takana, mutta uudistuneen Warhammer 40K:n ensimmäinen ottelu on nyt ladattu myös YouTubeen, ja voit katsoa sen alta.

Tuoreessa taisteluraportissa pelataan Warhammer 40,000:n uutta Combat Patrol -pelimuotoa. Kuten aiemmin kerroimme, Combat Patrol on uudistuneen pelin kevyempi ja nopeampi pelimuoto, johon voi hankkia valmiin armeijan suoraan yhdestä laatikosta. Tämä moodi sopii siis niillekin pelaajille, jotka eivät halua tuhrata aikaa loputtomaan armeijalistojen kokoamiseen, kerätä figuarmeijaa yksikkö kerrallaan ja pelata tuntikausien mittaisia pelejä.

Warhammer 40,000:n uusi Leviathan-aloituspakkaus tulee tilattavaksi kesäkuussa, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole julkistettu. Kun peli lopulta ilmestyy, sen säännöt ja armeijalistat julkaistaan myös maksuttomasti verkossa.

LUE MYÖS: Menestys ajoi Warhammerin kriisiin – Pelivalmistaja Games Workshop ei näytä pysyvän hittipelinsä perässä