Uusimmat

Nyt sitä saa – Maailman suurimman miniatyyripelin uudet säännöt ilmaiseksi ladattavissa

05.06.2023 13:00 Muropaketin toimitus

Warhammer 40,000 uudistuu tänä kesänä, ja nyt figupelin perussäännöt voi ladata täysin maksutta valmistajan sivuilta.

Warhammer 40,000 -miniatyyrisotaa aletaan pian käydä uusilla säännöillä, ja nyt nuo säännöt ovat ilmestyneet vapaasti ladattavaksi. Koko 62-sivuinen Core Rules -sääntökirja on ladattavissa Warhammer Communitysta englanniksi ja muutamalla muulla kielellä. Linkin takaa voit katsoa myös lyhyen videon pelin perussäännöistä.

Jos pitkä sääntökirja tuntuu uhkaavalta, voi myös tutustua muutaman sivun Quick Start Guide -sääntöihin, jotka löytyvät PDF-muodossa tämän linkin takaa. Myös kaikkien Warhammer-maailman armeijoiden tiedot tullaan tiettävästi julkaisemaan avoimesti verkossa, joten jatkossa pelaamiseen ei välttämättä tarvita kalliita sääntökirjoja.

LUE MYÖS: Tällainen on uudistunut Warhammer 40,000 käytännössä – pian ilmestyvästä figupelistä julkaistiin tuhti pelivideo

Warhammer Community kertoo myös, että uusitun Warhammerin aloitusboksi Leviathan tulee ennakkotilaukseen tällä viikolla. Massiivista aloituspakkausta tulee myyntiin vain rajoitettu painos, mutta Games Workshop lupailee, että sitä on valmistettu valtavat määrät. Ennakkotilaukset suoraan Games Workshopilta avautuvat tulevana lauantaina kello 12.00 Suomen aikaan.

Alta voit katsoa esittelyvideon tulevasta aloitusboksista.

LUE MYÖS: Menestys ajoi Warhammerin kriisiin – Pelivalmistaja Games Workshop ei näytä pysyvän hittipelinsä perässä