Uusimmat

Uusi Warhammer 40,000 -sovellus tarjoaa ilmaiseksi kaiken mitä pelaamiseen tarvitsee

23.06.2023 11:20 Muropaketin toimitus

Warhammer 40,000 -miniatyyripelin sovellus tarjotaan rajoitetun ajan täysin veloituksetta, ja merkittävä osa sisällöstä on pysyvästi ilmaista.

Maailman suurimman miniatyyripelin Warhammer 40,000:n uusi versio on käytännössä ilmestynyt, vaikka virallinen aloitusboksi saapuukin kauppojen hyllyihin vasta huomenna lauantaina. Pelivalmistaja Games Workshop on nimittäin julkaissut valtaosan säännöistä veloituksetta nettisivuillaan, ja nyt ne on paketoitu myös kätevästi uudistettuun mobiilisovellukseen.

Applen ja Googlen sovelluskauppoihin on ilmestynyt uusi Warhammer 40,000: The App, joka sisältää pelin perussäännöt, armeijalistat ja kätevän Battle Forge -ominaisuuden, jolla voi helposti koota omia armeijoita. Kuten Warhammer Community kertoo, uusittu sovellus on nyt alkuun täysin ilmainen, mutta osa siitä muuttuu maksulliseksi myöhemmin. Core Rules -osio ja kaikkien armeijoiden Combat Patrol -listat pysyvät kuitenkin pysyvästi ilmaisina myös sovelluksessa.

Games Workshop on nähnyt paljon vaivaa tehdäkseen uusitusta figupelistä entistä saavutettavamman. Pelin säännöt ja armeijalistat löytyvät PDF-muodossa yhtiön sivuilta, mistä ne voi ladata veloituksetta. Uusitussa sovelluksessa hyvää on se, että jos ja kun peliin tehdään päivityksiä pelin tasapainon vuoksi, päivittyvät sovelluksen tarjoamat tiedot automaattisesti.

Uudistettu Warhammer 40,000 näyttää nostavan suositun miniatyyripelin entistäkin suurempaan menestykseen. Jo ennakkoon uudesta versiosta on uutisoitu valtavasti, ja aloituspakkaus myytiin hetkessä loppuun GW:n omasta verkkokaupasta. Aika näyttää, kuinka suuri jättimenestys pelistä vielä tuleekaan.

Alta voit katsoa videon siitä, kuinka uutta Warhammeria pelataan.

LUE MYÖS: Tällainen on uudistunut Warhammer 40,000 käytännössä – pian ilmestyvästä figupelistä julkaistiin tuhti pelivideo

LUE MYÖS: Menestys ajoi Warhammerin kriisiin – Pelivalmistaja Games Workshop ei näytä pysyvän hittipelinsä perässä