Uusimmat

Kiinnostaako figupelit, mutta sinulla on muutakin elämää? Warhammer 40,000:n uusi versio tarjoaa ratkaisun

13.05.2023 10:00 Muropaketin toimitus

Pian uudistuva Warhammer 40,000 -miniatyyripeli tarjoaa jatkossa myös oivan pelitavan aikuisille ihmisille, joilla on elämässään rajallisesti aikaa.

Miniatyyripeleillä on maine todellisina aikasyöppöinä, joille täytyy omistaa koko elämänsä. Pelivalmistaja Games Workshop näyttää myös tietävän tämän, sillä pian ilmestyvän Warhammer 40,000 -pelin uusittu versio sisältää myös entistä kevyemmän ja helpomman pelimuodon.

Warhammer Community on nyt esitellyt kattavasti uutta pelimuotoa, joka kantaa nimeä Combat Patrol. Tässä pelimuodossa armeijat ovat tavallista pienempiä ja pelin aloittamista on yksinkertaistettu monella tapaa. Kaikilla armeijoilla on esimerkiksi olemassa valmiiksi määritelty Combat Patrol -armeijalista, eli armeijan kokoonpanoa ja esimerkiksi varusteita ei tarvitse suunnitella ollenkaan.

Lisäksi GW:n julkaisemat valmiit Combat Patrol -boksit sisältävät valmiin kokonaisen armeijan tähän pelimuotoon, joten figut kasattuaan voi hypätä suoraan pelaamaan. Pelivalmistaja on myös panostanut kevyempään pelitapaan esimerkiksi tasapainottamalla yksiköiden kykyjä ja ominaisuuksia erityisesti Combat Patrolia varten. Kyse ei siis ole vain puolet pienemmästä 40K-pelistä, vaan erikseen viilatusta pelitavasta, joka nopeampi ja helpompi aloittaa.

Mikä parasta, myös Combat Patrolin säännöt julkaistaan ilmaiseksi uuden Warhammer 40,000 -pelin ilmestyessä kesällä. Yksi pelaaja ei siis tarvitse pelaamiseen muuta kuin yhden Combat Patrol -boksin miniatyyrejä. Uudistetussa Warhammer 40,000 -aloituspakkauksessa tulee myös figut kahteen Combat Patrol -armeijaan.

Warhammer 40,000 on maailman suosituin miniatyyripeli, ja sen uusi, kaikkiaan 10. versio näkee päivänvalon kesällä. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu.

LUE MYÖS: Yksi kuva kertoo, kuinka paljon Warhammer-miniatyyrit ovat muuttuneet – klassinen hirviö suunniteltiin uudelleen