Uusimmat

Yli kymmenen vuotta vanha Far Cry -faniteoria vahvistettiin virallisesti

10.10.2021 09:22 Muropaketin toimitus

Ubisoft on vahvistanut Far Cry 2:n ympärillä pyörineen faniteorian.

Pelisarjan eri osat ovat tuntuneet sijoittuvan samaan universumiin, sillä eri peleissä on nähty muun muassa samoja hahmoja sekä viittauksia aiempiin tuotoksiin. Yksi hyvin vahva faniteoria on kuitenkin koskenut Far Cry 2:n pahista, The Jackalia, jonka pelaajat ovat epäilleet olevan alkuperäisen Far Cryn päähenkilö Jack Carver.

Nyt teoria on vahvistettu todeksi, sillä IGN:n haastattelussa pelin luova ohjaaja Clint Hocking vahvisti lehdelle, että The Jackal tosiaan on Jack Carver.

”Alkuperäisen Far Cryn Jack Carver oli epäluotettava salakuljettaja ja asekauppias, ja melkoinen roisto. Ideana oli, että [The Jackal] on sama henkilö, mutta kymmenen vuotta myöhemmin tai jotain, kun hän on päässyt pakoon [alkuperäisen Far Cryn] saarelta”, Hocking paljastaa.

Viittauksia tähän on tosin ollut jo aiemminkin, minkä vuosi faniteoria on ylipäätään lähtenyt liikkeelle. Ensinnäkin hahmojen samankaltaiset taustat loivat yhtäläisyyksiä, mutta tähän viitattiin myös Far Cry 2:n tiedostonimissä. Pelissä olleen The Jackalin tekstuurit on nimittäin nimetty jackcarveriksi, mikä on melko selkeä paljastus.

Tätä ennen virallista tietoa ei ole kuitenkaan saatu, joten nyt tieto on osa kaanonia.