Uusimmat

Yllättävä jatko-osa: Cannon Fodder 3 tulossa

21.01.2011 12:00 Jukka O. Kauppinen

Venäläinen Game Factory -studio kertoi jokseenkin yllättäen työstävänsä jatko-osaa yhdelle kaikkien aikojen digatuimmista Amiga-peleistä. Lystikäs Cannon Fodder -sotanaksu ilmestyi alkujaan Amigalle vuonna 1993, minkä jälkeen peli nähtiin muun muassa 3DO:lla, CD32:lla, Jaguarilla ja tietysti PC:llä. Jatko-osakin saatiin, mutta 90-luvun lopulla työstettyä kolmatta osaa ei koskaan tehty loppuun.

Nyt se on kuitenkin tulossa.

Mutta. Jokseenkin kulman takaa loikaten Cannon Fodder 3 on venäläisen Game Factoryn käsialaa. Studion mukaan peli on lisensoitu Codemastersilta, mutta kuviossa tuntuu olevan kuitenkin jotain suttuista. Codemasters kun alleviivaa, ettei heillä ole pelin kanssa mitään tekemistä eivätkä he aio sitä julkaista. Peli on täysin GFI:n käsialaa ja venäläisstudio vastaa myös pelin julkaisusopimusten tekemisestä länsimarkkinoille.

Peli ainakin kuulostaa alkuperäisteosta kunnioittavalta. GFI:n mukaan peli pursuaa sarjakuvamaista väkivaltaa, joka seuraa pienen armeijan kahakoita. Diktatuurit täytyy kaataa, joten tykeille tarjotaan ruokaa roppakaupalla.

”Klassinen isometrinen kuvakulma 3D:nä, sääolosuhteet, tuhoutuva ympäristö ja paljon muuta”, lupaavat tekijät.

Toivottavasti peli ei kärsi tyypillistä itäblokkikohtaloa, eli ilmesty keskeneräisenä ja liian niukoilla resursseilla tehtynä.

Peli julkaistaan sitten joskus PC:lle ja Xbox 360:lle.

Lisätietoja: http://www.gfi.su/

Lisätietoja: http://en.wikipedia.org/wiki/Cannon_Fodder

Lue myös

Goblinit pistävät kaiken matalaksi viikon riemukkaimmassa pelissä!

Need For Speed: Hot Pursuit (PC, PS3, Wii, Xbox 360)

Nintendo 3DS – ensikosketuksessa kolmiulotteinen taskukonsoli

Tämä vessa kelpaisi vaikka Thrallille! For the Horde!