Uusimmat

Pian ilmestyvän Elean kehittäjillä suuret lupaukset: kiehtova scifi-tarina suurten kirjailijoiden jalanjäljissä

13.08.2018 21:34 Muropaketin toimitus

”Surrealistinen scifi-matka” käynnistyy Xbox Onella ja PC:llä syyskuun alussa.

Indiestudio Kyodailla on suuria lupauksia tulevasta seikkailupelistään Elea. Tarinavetoisen scifi-seikkailun kerrotaan nimittäin saaneensa innoituksensa tieteisfiktion klassikoista, ja tuoreessa tiedotteessa mainitaan nimeltä Stanislaw Lem, Arthur C. Clarke sekä Frank Herbert.

Kehittäjät yrittävät siis astua todella suurin saappaisiin pelillään, josta on toistaiseksi nähty vain ensimmäinen osa. Elea on episodimuotoinen peli, jossa virallisen kuvauksen mukaan ”avaruustieteilijä” etsii kadonnutta aviomiestään.

Vaikka kyseessä on ensimmäisen persoonan seikkailu, kertovat kehittäjät myös lainanneensa klassisilta tasohyppelypeleiltä idean useista erilaisista ympäristöistä. Tämän ansiosta Elean pitäisi myös tarjota visuaalisesti runsaasti vaihtelua.

Steamissa early access -versioona huhtikuussa julkaistulla Elea Episode 1:lla on tällä hetkellä pelipalvelussa ”neutraali” keskiarvo, ja 67% pelaajista on antanut sille positiivisen arvion. Arvosanoja on kuitenkin annettu vielä vähän, joten niiden perusteella ei kannata tehdä laajoja johtopäätöksiä.

Elea ilmestyy virallisesti 6. syyskuuta PC:lle ja Xbox Onelle, jolloin nähdään, lunastaako lopputulos Kyodain asettamat lupaukset. Alta näet scifi-pelin vihjailevan trailerin ja muutamia kuvia pelistä.

Muropaketin uusimmat