Uusimmat

PlayerUnknown: 99% Battlegroundsin huijareista tulee Kiinasta

22.12.2017 13:19 Muropaketin toimitus

PlayerUnknown’s Battlegroundsin isän, Brendan Greenen mukaan 99% suositun Battle Royale -pelin huijareista on peräisin Kiinasta.

PlayerUnknown’s Battlegrounds jätti virallisesti Early Access -vaiheen taakseen eilen, mutta siitä huolimatta suosittua räiskintää vaivaa vielä melkoinen määrä huijareita. Monet Battlegrounds-fanit ovat huomanneet suurimman osan huijareista olevan kiinalaisia pelaajia ja nyt itse Brendan ”PlayerUnknown” Greene on vahvistanut tiedon Kotakun haastattelussa.

Greenen mukaan jopa 99 prosenttia Battlegroundsissa huijaavista pelaajista on kiinalaisia ja huijaaminen onkin kiinalaisessa kulttuurissa sallitumpaa kuin muualla. Kiinassa on myös yksinkertaisesti valtava määrä ihmisiä, jolloin joukkoon osuu väistämättä muutama mätä hedelmä. Greene ei kuitenkaan halua rajata kiinalaispelaajia geografisesti pelkästään omille servereilleen vain sen takia, että pieni osa pelaajakunnasta ei osaa olla huijaamatta.

Sen sijaan Battlegroundsia kehittävä Bluehole yrittää jatkuvasti parantaa räiskinnän huijauksenesto-ohjelmaa. Greenen mukaan työ on jo tuottanut tulosta, sillä huijareiden määrä on vähentynyt viimeisten parin kuukauden aikana noin 67 prosenttia. Huijareita kohtaavat pelaajat voivat puolestaan helpottaa Blueholen työtä raportoimalla huijareista Battlegroundsin keskustelufoorumille.