Uusimmat

PlayerUnknown bannasi suositun häirikkö-streamaajan Battlegroundsista

20.07.2017 09:58 Muropaketin toimitus

Battlegroundsia streamannut ja joukkuetoverin tappanut Dr. Disrespect sai kenkää itseltään PlayerUnknowilta.

Dr. Disrespect lienee yksi PlayerUnknown’s Battlegroundsin suosituimmista streamaajista. Laseihin ja viiksiin sonnustautunut streamaaja on tunnettu huonoista käytöstavoista, mutta siitä huolimatta Dr. Disrespectin streamit keräävät usein yli 10 000 katsojaa.

Nyt Dr. Disrespect on kuitenkin bannattu Battlegroundsista itse pelin isän eli Brendan ”PlayerUnknown” Greenen toimesta, raportoi Kotaku.

Muutama päivä sitten Dr. Disrespect oli pelaamassa kolmen joukkuetoverin kanssa, kunnes pelaajien muodostama squad löysi kartasta kolmea pelaajaa kuljettavan sivuvaunullisen moottoripyörän, johon kaikki eivät mahtuneet mukaan. Dr. Disrespectin joukkuetoverit lupasivat ajaa moottoripyörällä etsimään autoa, johon kaikki pelaajat mahtuisivat, mutta sen sijaan Dr. Disrespect ratkaisi tilanteen tappamalla yhden joukkuetovereistaan ampumalla tätä päähän.

Battlegroundsin sääntöjen mukaan omien joukkuetovereiden tahallinen tappaminen ei ole missään tapauksessa hyväksyttävää, ja se johtaa automaattisesti banneihin. Dr. Disrespect pahensi tilannettaan kehuskelemalla Twitterissä, kuinka hän rikkoo sääntöjä, jos hän niin haluaa.

Dr. Disrespect jatkoi uhoamistaan uhkailemalla PlayerUnknowia fyysisellä väkivallalla. Bannattuaann sääntöjä rikkoneen streamaajan PlayerUnknown kommentoi tilannetta kertomalla, ettei hän hyväksy edes ”vitsiksi” tarkoitettuja väkivaltauhkauksia.