Uusimmat

PlayStation Storen viikon uutuudet: uskomaton pelityökalu, Diablon seuraaja ja japanilaista rikostoimintaa

11.02.2020 10:36 Muropaketin toimitus

Alkaneella viikolla PlayStation 4:lle julkaistaan muun muassa toimintaroolipeli Darksiders Genesis.

PlayStation Blog on tuttuun tapaan julkistanut tämän viikon uudet julkaisut PlayStation Storessa. Valikoimme alle kolme julkaisua viikon peliuutuuksien joukosta.

Yakuza 5 Remastered (11.2.)

Jo tänään ilmestyy valtava paketti kehuttua toimintaa, kun japanilainen pelisarja Yakuza on viimeinkin pelattavissa kokonaisuudessaan PS4:llä. Yakuza Remastered Collection -pakettiin kuuluvat pelisarjan osat 3, 4 ja 5, joista jälkimmäinen ilmestyy alustalle vasta tänään.

Alta näet Yakuza-kokoelman trailerin.

Dreams (14.2.)

Alkuvuoden huomattavimpiin pelimaailman julkaisuihin lukeutuu kiistatta LittleBigPlanet-peleistä tunnetun Media Moleculen kehittämä Dreams, joka ei kuitenkaan ole varsinainen peli. Dreams on nimittäin monipuolinen, helposti lähestyttävä työkalu omien pelikokemusta kehittämiseen ja jakamiseen muille pelaajille.

Dreams ilmestyy perjantaina vain PlayStation 4:lle. Alta näet pelityökalun trailerin.

Darksiders Genesis (14.2.)

Perjantaina ilmestyy myös infernaalista viihdettä klassisten, Diablo-tyylisten toimintaroolipelien ystäville, kun Darksiders Genesis kääntyy viimein myös PS4:lle. Darksiders-pelisarjan itsenäinen esiosa vie pelaajan kamppailemaan tiensä Helvetin läpi joko yksin tai yhdessä toisen pelaajan kanssa.

Darksiders Genesis on saatavilla myös muille alustoille. Alta näet pelin trailerin.