Uusimmat

Pokémon Gossa päästään taistelemaan kavereita vastaan vielä tämän vuoden puolella

06.08.2018 15:36 Muropaketin toimitus

Pokémon Go saa pelaajien toivoman lisäominaisuuden vielä vuoden 2018 aikana, mikäli tuoretta haastattelua on uskominen.

Pokémon Go sai aiemmin kesällä pitkään odotetun vaihto-ominaisuuden, jonka ansioista pelaajat voivat nyt vaihdella taskuhirviöitä keskenään. Tänä vuonna peliin tulee kuitenkin ilmeisesti vielä toinen yhtä toivottu ominaisuus.

Eurogamer nimittäin raportoi, että Niantic on työstämässä parhaillaan PvP-taisteluita eli pelaajien välisiä Pokémon-otteluita hittipeliinsä. Tieto on peräisin hieman yllättävästä lähteestä, nimittäin puolalaisen Gram-julkaisun haastattelusta. Äänessä on kuitenkin Anne Beuttenmüller, Nianticin markkinointijohtaja Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella, joten tietoon voinee luottaa.

Beuttenmüllerin mukaan PvP-moodi on ”seuraava asia, jonka Niantic haluaa peliin lisätä”. Hän kertoo myös, että moodin pitäisi saapua ”vuoden lopulla”.

Myös Pokémonien vaihtamista tullaan Beuttenmüllerin mukaan muokkaamaan, mutta tästä ei ole vielä tarkempia tietoja.

Vaikka Pokémon Gon ilmestymisestä on kulunut jo yli kaksi vuotta, kerrottiin pelin olleen ainakin alkukesästä suositumpi kuin koskaan. Toukokuussa peli myös tuotti Nianticille noin 90 miljoonaa euroa, mikä oli tuntuva parannus edelliseen vuoteen verrattuna.