Uusimmat

Rainbow Six: Siege, Ghost Recon: Wildlands ja monet muut Ubisoftin pelit kärsivät serveriongelmista

07.01.2018 10:45 Muropaketin toimitus

Useiden Ubisoftin verkkomoninpelien kerrotaan kärsivän serveriongelmista. Osa palveluista saattaa olla jo palannut linjoille.

Pelijätti Ubisoftin useat pelit alkoivat eilen kärsiä serveriongelmista, raportoi GameSpot. Yhtiö tiedotti asiasta Twitterin tukitilillään noin kymmenen tuntia sitten.

GameSpotin mukaan ainakin seitsemässä pelissä on ilmennyt yhteysongelmia PlayStation 4:llä, PC:llä, Xbox Onella ja Xbox 360:llä. Esimerkiksi hittipelit Rainbow Six: Siege ja viime keväänä ilmestynyt Ghost Recon: Wildlands eivät ole toimineet oikein. Myös The Crew, Steep, Watch Dogs 2, Trials Fusion ja AirMech Arena ovat saaneet osansa serveriongelmista.

Ubisoft kertoi aamuyöllä Suomen aikaan foorumipäivityksessään, että osa verkko-ominaisuuksista saattaa olla jo palannut. Uusia päivityksiä ei tämän jälkeen ole julkaistu.

Kyseessä on GameSpotin mukaan jo toinen kerta tänä vuonna, kun Ubisoftin serverit takkuilevat. 4. tammikuuta useat yhtiön pelit kärsivät yhteysongelmista Xbox Onella, ja tuolloinkin taktinen räiskintäpeli Rainbow Six: Siege kuului ongelmapelien joukkoon.