Uusimmat

Runkkauspeli unohtui heti julkaisunsa jälkeen – Wanking Simulatorista ei sitten ollut edes uudeksi kalkkunaklassikoksi

20.05.2020 12:15 Muropaketin toimitus

Wanking Simulator ei todellakaan mitään massasuosiota ole tavoittanut, ja hyvä niin.

Aiemmin tänä vuonna pikkustudio MrCiastku teki historiaa saamalla Muropaketin arvostelussa negatiivisia tähtiä. Wanking Simulator -niminen ”runkkauspeli” osoittautui nimittäin niin hirveäksi tekeleeksi, ettei se kriitikkomme mukaan toimi edes vitsinä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Wanking Simulator on surkea ”runkkauspeli”, jonka tekijöille selibaatti voisi tehdä hyvää – Vuoden 2020 kammottavin julkaisu on varmasti tässä

Eipä peli sitten myöskään mitään suurta huomiota saanut osakseen. Metacriticissä Wanking Simulatorille on listattu vain kolme arviota, joista vain yksi löytää hyvääkin sanottavaa pelistä. Steamin käyttäjäarvioissa peli on hieman yllättäen saanut ”enimmäkseen myönteisen” vastaanoton, mutta toisaalta vain muutama kymmentä pelaajaa on kertonut pelistä mielipiteensä. Näyttää siltä, että kovin moni pelaaja ei ole tähän peliin näppejään sotkenut.

Nimestään huolimatta Wanking Simulatorissa ei nähdä esimerkiksi alastomuutta tai sukupuolielimiä. Muropaketin kriitikko totesikin, että varsinaisen runkkailun sijaan Wanking Simulatorissa lähinnä riehutaan ja vedetään ihmisiä turpaan. Arvostelussamme peliä kuvaillaan näin:

”Möyhyäminen vastaa viidessä minuutissa Unityn valmismateriaaleista kokoon kasattua demoa, jonka päälle on lyöty klikkejä vetävä nimi. Eikä tämä liene kovin kaukana todellisuudesta. Siitä huolimatta, että peli näyttää järkyttävältä, pyörii se myös jostain syystä tolkuttoman huonosti.”

Vaikuttaa kovasti siltä, että tämä turjake jää juuri niin vähälle huomiolle kuin se ansaitseekin. Jos kuitenkin tämän kuvauksen myötä innostuit pelistä, on se Steamissa tarjouksessa toukokuun loppuun asti.